Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 151 (6861)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ultraj

Polițist de frontieră lovit intenționat cu mașina de un contrabandist de țigări

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

George Mihai Bîlan, tânărul de 23 de ani care l-a lovit, vineri, cu maşina pe un poliţist de frontieră ce se afla în misiune în localitatea Paltin, a fost arestat preventiv sâmbătă seară, pentru 30 de zile. Bărbatul, originar din zona de munte a judeţului, este acuzat de ultraj, vătămare corporală, contrabandă şi de mai multe infracţiuni din domeniul rutier. Poliţistul de frontieră a ajuns, vineri seară, la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” din municipiul Suceava, după ce un contrabandist din zona de munte a judeţului l-a lovit cu maşina în timp ce lucrătorul de la graniţă se afla în misiune. Potrivit celor afirmate de ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, vineri seară, în jurul orei 20.00, un echipaj de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Brodina care se afla pe timpul exercitării atribuţiilor de serviciu, pe raza localităţii de frontieră Paltin, a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control un autoturism marca Jaguar înmatriculat în Marea Britanie. Conducătorul maşinii a ignorat semnalele poliţiştilor de frontieră, mai mult, în încercarea de a scăpa de oamenii legii a acroşat un agent de poliţie care a fost rănit. Poliţistul de frontieră, agentul Andrei Ţibuleac, a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Municipal „Sf. Doctori Cosma şi Damian” din municipiul Rădăuţi unde a fost diagnosticat cu „contuzie treime inferioară gamba stângă cu hematom”, şi pentru că existau unele suspiciuni a fost transferat la Spitalul Judeţean Suceava unde în urma investigaţiilor a fost diagnosticat cu fractură de gambă. Trebuie precizat că la locul incidentului s-a deplasat o echipă de intervenţie care a cercetat zona, echipă care a descoperit autoturismul suspect după ce fusese abandonat şi incendiat pe un drum forestier din Ulma, iar în interiorul acestuia au fost descoperite mai multe pachete cu ţigări incendiate. În cursul nopţii de vineri spre sâmbătă poliţiştii de frontieră au identificat şoferul maşinii suspecte, care a fost reţinut pentru 24 de ore, după care magistraţii au decis arestarea preventivă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Polițist de frontieră lovit intenționat cu mașina de un contrabandist de țigări.
 Vizualizări articol: 2188 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Polițist de frontieră lovit intenționat cu mașina de un contrabandist de țigări5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei