Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 150 (6860)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

De neoprit

Trei romi, cu vârste de 17-18 ani, spărgătorii casei fortăreaţă din Şcheia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii i-a identificat pe autorii spargerii petrecute joi, în plină zi, la Şcheia, când hoţii au reuşit să treacă de zidurile înalte de doi metri, sârma ghimpată şi gratiile de la geamurile unei case. Deloc surprinzător, este vorba de trei tineri de etnie romă din localitate. Toţi au mai fost implicaţi în fapte penale, furturi şi fapte comise cu violenţă.

Joi, în jurul orei 11.00, hoţii, profitând de faptul că nu era nimeni acasă, au sărit peste gardul înalt de doi metri şi peste sârma ghimpată care împrejmuieşte casa în care locuieşte familia Păcurari. 

Hoţii au încercat să forţeze mai întâi uşa. Au dat însă peste o uşă blindată, antiefracţie. Unul dintre autori s-a deplasat în partea laterală a casei şi a forţat grilajele metalice ale unei ferestre până când o parte din acestea au cedat.

La puţin timp după ce hoţii au început să care bunuri din casă, o vecină care ieşise afară pentru că nu mai avea curent electric a observat ce se întâmplă şi a sunat la 112.

Hoţii au acţionat după ce au crezut că au tăiat alimentarea cu energie electrică a casei, însă s-au înşelat. Fără să-şi dea seama, ei au vandalizat contorul vecinei care a rămas fără curent electric.

Până să fie prinşi, hoţii au furat două drujbe şi un filtru de cafea. Proprietarii, familia Păcurari, au găsit mai toată casa răvăşită. Dacă nu ar fi fost surprinşi de martori, hoţii ar fi cărat tot ce găseau de valoare în casă. 

„Am rămas fără curent electric şi când m-am dus la stâlp să văd despre ce este vorba am constatat că aveam contorul vandalizat, contor pe care abia îl reparasem de vreo două luni. După puţin timp am observat că în curtea vecinilor sunt hoţi, unul era după gard şi dădea peste gard bunuri altuia, care era în exterior”, ne-a povestit martora oculară, care a fost la rândul ei călcată de hoţi de 13 ori.

 

Cine sunt cei trei suspecţi de furt din acest caz

Din cercetările poliţiştilor rezultă că au participat la comiterea faptei Emanuel Robert Cuţitariu, Ilie Costică Rîpă şi Iulian Cornel Bozomală. Aceştia au între 17 şi 18 ani, doi dintre ei fiind deja majori.

În luna martie a acestui an, Emanuel Robert Cuţitariu, în vârstă de 18 ani, din Şcheia, a fost pus sub acuzare în patru dosare penale de furt rămase iniţial cu autori necunoscuţi. Este vorba de furt sau de tentativă de furt, fapte comise în municipiul Suceava.

Ilie Costică Rîpă, zis „Paznicu”, a fost pus sub acuzare pentru furturi încă de când avea 14 ani. El a fost anchetat pentru două tâlhării şi era suspect la vremea respectivă de comiterea a 40 de furturi.

Iulian Cornel Bozomală are şi el dosare penale pentru furturi, dar este şi trimis în judecată pentru ultraj, în cazul tăierii cauciucurilor a doua maşini, una de poliţie şi un autoturism personal al unui poliţist.

Poliţiştii din Şcheia au continuat pe parcursul zilei de ieri cercetările, pentru completarea probatoriului și stabilirea participației fiecăruia. 

Cei trei suspecţi au fost audiaţi și ieri, însă deocamdată nu s-au luat măsuri restrictive față de ei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei romi, cu vârste de 17-18 ani, spărgătorii casei fortăreaţă din Şcheia.
 Vizualizări articol: 3644 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei romi, cu vârste de 17-18 ani, spărgătorii casei fortăreaţă din Şcheia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei