Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 150 (6860)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Brodina-Siret

Anabolizante, alcool și țigări de contrabandă, descoperite de polițiștii de frontieră suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O cantitate importantă de țigări de contrabandă, alcool dublu rafinat și fiole cu anabolizante au fost descoperite de lucrătorii de la graniță la mijlocul acestei săptămâni. Potrivit celor afirmate de ofițerul pentru relații publice de la Poliția de Frontieră Suceava, comisar-șef Ilie Poroch-Serițan, miercuri noapte, în jurul orei 23.00, un echipaj de la Sectorul Poliției de Frontieră (SPF) Brodina a identificat pe un drum forestier de pe raza localității Lupcina un autoturism de teren marca Mitsubishi Shogun, înmatriculat în Anglia, în interiorul căruia a observat o cantitate mare de țigări de contrabandă.

Imediat au fost luate măsuri de supraveghere și cercetare a zonei, iar autoturismul de teren a fost dus la sediul Sectorului, unde în urma inventarierii țigărilor au fost înregistrate 6.300 de pachete marca Marble, de proveniență ucraineană. Țigările, în valoare de 73.710 lei, au fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul de teren, evaluat la 4.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

A doua zi la prânz, echipa de control din Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Siret a descoperit într-un autoturism Volkswagen, mai precis în roata de rezervă și în portiera dreapta spate a autoturismului 316 pachete de țigări, cât și nouă litri de alcool dublu rafinat, pentru care șoferul nu a putut prezenta documente legale de  proveniență. Bunurile în valoare de 636 de lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar conducătorul auto, cetățeanul român Eugen C., a fost sancționat contravențional cu amendă de 5.000 de lei.

Câteva ore mai târziu, în aceeași situație s-a aflat și Mykola G., cu dublă cetățenie româno-ucraineană, în vârstă de 38 de ani, care conducea un microbuz marca Mercedes Benz înmatriculat în Polonia. Polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au descoperit în mașina acestuia 70 de pachete de țigări marca Parlament, 11 litri de alcool dublu rafinat şi 48 de fiole anabolizante. Bunurile în valoare de aproximativ 800 de lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă de 35.000 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Anabolizante, alcool și țigări de contrabandă, descoperite de polițiștii de frontieră suceveni.
 Vizualizări articol: 2030 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Anabolizante, alcool și țigări de contrabandă, descoperite de polițiștii de frontieră suceveni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei