Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 145 (6855)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Înfiinţare laborator de tehnică dentară la SC PÂRÂUL FLOAREI SRL”

S.C. PÂRÂUL FLOAREI  S.R.L., cu sediul în Vama, sat Strâmtura, strada Pârâul Floarei, nr. 17, judeţul Suceava, a finalizat proiectul „Înfiinţare laborator de tehnică dentară la SC PÂRÂUL FLOAREI SRL”, cod SMIS 109297, cofinanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene în calitate de Autoritate de Management şi Organismul Intermediar Agenţia pentru Dezvoltare Regională Nord-Est.

Valoarea totală a proiectului este de 866.768,63 lei. Asistenţa nerambursabilă este de 693.414,89 lei, din care contribuţia de la Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR) este de 589.402,65 lei. Proiectul se derulează în cadrul Programului Operaţional Regional 2014 – 2020 şi s-a implementat în oraşul Gura Humorului, B-dul Bucovina, bl. I3, et. Parter, ap. 3,  jud. Suceava, pe o durată de 26 luni.

Obiectivul general îl constituie consolidarea pe piaţă a firmei prin extinderea activităţii firmei  într-un nou domeniu al tehnicii dentare, respectiv producţia de dispozitive medicale unicat la comandă şi oferirea unor produse cu valoare adăugată mare.

Obiectivele specifice ale acestui proiect sunt:

  • Realizarea unei activităţi noi de producţie a protezelor dentare după implementarea prezentului proiect;
  • Fluxul de numerar al întreprinderii pozitiv pe toată durata de analiză a investiţiei;
  • Angajarea a 5 persoane în primele 2 luni de operare a investiţiei, cu contract de muncă cu normă întreagă pe perioadă nedeterminată.

Implementarea proiectului va avea ca principal rezultat înfiinţarea unui laborator de tehnică dentară complet echipat, care să poată produce lucrări protetice. Înfiinţarea acestui laborator va avea ca rezultat crearea a cinci locuri noi de muncă, pentru desfăşurarea activităţii de producţie.

Detalii suplimentare se pot obţine de la D-l Florin-Laurenţiu Laur, Tel.: 0752 876863, e-mail: floareabucovinei@yahoo.com

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014 – 2020

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Înfiinţare laborator de tehnică dentară la SC PÂRÂUL FLOAREI SRL”.
 Vizualizări articol: 1820 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Înfiinţare laborator de tehnică dentară la SC PÂRÂUL FLOAREI SRL”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei