Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 134 (6844)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Controale

Peste 1.000 de sancţiuni aplicate de poliţişti şi 95 de permise reţinute, într-o săptămână

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii suceveni au continuat acţiunile de control menite să prevină şi să descurajeze faptele antisociale, nerespectarea normelor de circulaţie rutieră, pentru a asigura liniştea şi siguranţa cetăţenilor. În cadrul acţiunilor derulate în perioada 11-17 iunie, în întreg judeţul au acţionat zilnic 71 de patrule de menţinere a ordinii şi liniştii publice, asigurându-se intervenţia la 397 de evenimente, 304 dintre acestea fiind semnalate prin numărul unic 112.  În timpul controalelor au fost constatate 213 infracţiuni.

De asemenea, în această perioadă au acţionat zilnic 9 autospeciale radar pentru monitorizarea traficului rutier şi creşterea gradului de siguranţă pe drumurile publice. În cadrul acţiunilor rutiere poliţiştii au reţinut 95 de permise de conducere, din care 12 pentru alcool, 36 pentru viteză excesivă şi 47 pentru depăşiri neregulamentare şi alte abateri şi au retras 28 de certificate de înmatriculare. Acţiunile desfăşurate de poliţiştii suceveni au vizat în special prevenirea unoraccidente şi blocaje rutiere pe principalele artere de circulaţie, produse din cauza creşterii valorilor de trafic, în special în cadrul turismului de weekend şi al turismului sezonier, nerespectării regulilor de circulaţie de către unii participanţi la trafic şi neadaptării conduitei conducătorilor auto la condiţiile de trafic.

Au fost aplicate astfel 1.083 de sancţiuni contravenţionale, cele mai multe, 920, pentru abateri de la regimul rutier, 127 pentru acte de tulburare a ordinii şi liniştii publice, iar 36 pentru fapte de altă natură. Valoarea sancţiunilor aplicate a fost de  528.280 lei, fiind confiscate bunuri în valoare de 50.010 lei şi indisponibilizate bunuri în valoare de 1.854 lei. Poliţiştii au reuşit prinderea în flagrant a 19 autori de infracţiuni, pe numele a 9 dintre aceştia fiind dispuse măsuri preventive.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 1.000 de sancţiuni aplicate de poliţişti şi 95 de permise reţinute, într-o săptămână.
 Vizualizări articol: 1279 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 1.000 de sancţiuni aplicate de poliţişti şi 95 de permise reţinute, într-o săptămână0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei