Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 134 (6844)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

La Voroneț

“Bun de tot”, brunch rural, pentru întreaga familie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociaţia ”11even”, în colaborare cu Casa Bradul Voroneţ, organizează sâmbătă, 23 iunie, între orele 13.00-19.00, cea de-a doua ediție a evenimentului “Bun de tot”.

Întâlnirea aduce în atenția sucevenilor conceptul de “brunch în familie”, astfel că cei mici, părinţi şi bunici, vor avea parte de activităţi în aer liber, de jocuri şi relaxare, de muzică bună şi multă distracţie într-un cadru de poveste, la Gura Humorului, str. Voroneţ, nr. 19.

Capacitatea maximă este de 70 de locuri, iar în primele 48 de ore de la lansarea proiectului au fost epuizate jumătate dintre acestea.

Gazdele evenimentului sunt încântate să demareze acest proiect cu mare potenţial de continuitate, dovedit de interesul comunităţii. Copiii, înconjuraţi de prieteni şi familie, de jocuri şi activităţi organizate, într-un ambient plăcut, învaţă să iubească viaţa activă şi sănătoasă.

Organizatorii transmit că ”anul trecut am pornit la drum cu proiectul <Bun de Tot> printr-un brunch rural extraordinar, la Domeniul Vultureni. Am avut alături de noi peste 100 de invitați care s-au bucurat de mâncare bună, jocuri, povești faine, plimbări cu tractorul și multe altele. În data de 23 iunie, ne mutăm într-o zonă minunată a României - Bucovina, la o a doua ediție a unui brunch rurar <Bun de tot>. Avem pentru acest eveniment doar 70 de locuri. Vă așteptăm cu multe bunătăți locale, mâncare tradițională, un ceaun de poveste, dulciuri de toate felurile, siropuri și alte minunății. O să avem jocuri de tot felul, iar pentru cei care vor doar să se relaxeze, șezlonguri comode, hamace și muzică bună. Totul, pus la dispoziție de gazdele noastre de la Casa Bradul Voroneț".
Pentru a urmări detaliile acestui proiect, cei interesați pot accesa  pagina de Facebook 11even.

Taxa pentru un adult este de 70 lei, copiii până în 14 ani au intrarea gratuită, iar cei între 14 și 18 ani au 50% discount. Taxa se poate achita în contul RO55BTRL01301205W53661XX (Asociația 11even), cu mențiunea "Donație Bun de tot", sau cash la Casa Bradul Voroneț.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului “Bun de tot”, brunch rural, pentru întreaga familie.
 Vizualizări articol: 1252 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
“Bun de tot”, brunch rural, pentru întreaga familie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei