Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 133 (6843)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Între prieteni

Bărbatul blocat în trafic şi tăiat la gât refuză să coopereze cu poliţiştii, plecând pe semnătură din spital

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Incidentul deosebit de grav petrecut în timpul nopţii de joi spre vineri, pe DN 17A, în zona Pasului Palma, în timpul căruia un bărbat din Brodina a fost blocat în trafic, bătut şi tăiat în zona gâtului, pare a avea un deznodământ incert în ceea ce priveşte depistarea agresorilor, după ce victima a refuzat să depună o plângere împotriva acestora. Mai mult de atât, Andrei Juravle, victima în vârstă de 29 de ani a agresiunii, a cerut sub semnătură externarea din Spitalul Judeţean Suceava, după ce vineri a fost supus unei intervenţii chirurgicale, şi refuză eliberarea unui certificat medico-legal, motivând că agresorii sunt prietenii lui cu care a mai avut conflicte în trecut.

 

Un incident grav petrecut în timpul nopţii, la drumul mare

Incidentul agresiv căruia i-a căzut victimă Andrei Juravle din Brodina a avut loc în timpul nopţii de joi spre vineri, pe DN 17A, în Pasul Palma. Aflat la volanul unei maşini de teren, bărbatul de 29 de ani a fost blocat în trafic de mai mulţi indivizi, dat jos din maşină, bătut şi tăiat cu un cuţit în zona gâtului. După ce a fost dat jos din maşină şi agresat, tânărul a fost abandonat în drum, atacatorii dispărând cu tot cum autoturismul său. Victima a ajuns la Spitalul municipal Rădăuţi, primul diagnostic pus fiind de contuzii abdominale şi tăieturi în zona gâtului. El a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Spitalul Judeţean Suceava, rămânând internat în Secţia de Chirurgie Plastică. Poliţiştii Secţiei de Poliţie Marginea au fost sesizaţi după circa o oră despre producerea gravului incident, de către personalul Spitalului Municipal Rădăuţi, unde bărbatul a fost pentru prima dată diagnosticat.

 

Ancheta se desfăşoară cu greutate, din cauza lipsei de cooperare a victimei

În timpul cercetărilor poliţiştii au stabilit că incidentul s-a petrecut în jurul orei 02.10, în urma unei şicanări în trafic a maşinii bărbatului de 29 de ani de şoferul unui microbuz de culoare albă şi cel al unui VW Passat, vehicule din care au coborât apoi agresorii. Chiar dacă zona în care s-a petrecut atacul a fost înţesată de poliţişti, care au continuat ore bune cercetările pe parcursul zilei de vineri, informaţiile referitoare la autorii atacului violent sunt foarte puţine, având în vedere cooperarea limitată a victimei cu anchetatorii. Andrei Juravle nu a dorit să ofere nici un fel de detalii cu privire la autoturismul pe care îl conducea, dar nici detalii cu privire la autoturismele implicate şi persoanele care l-au lovit, motivând anchetatorilor că agresorii sunt prietenii lui, cu care acesta a mai avut conflicte în trecut. El le-a declarat poliţiştilor de asemenea că nu doreşte să depună o plângere împotriva agresorilor, un dosar pentru loviri şi alte violenţe nefiind deschis nici de poliţişti, având în vedere că victima nu a sunat la 112 pentru a anunţa agresiunea.

 

Victima a cerut externarea din spital pe propria răspundere

După acordarea primelor îngrijiri medicale la Spitalul Municipal Rădăuţi, bărbatul a fost transportat vineri dimineaţă la Spitalul Judeţean Suceava, unde în cursul dimineţii a suferit o intervenţie chirurgicală de urgenţă. Rămas internat în cadrul Secţiei de Chirurgie Plastică, Andrei Juravle a cerut externarea pe proprie răspundere sub semnătură, nedorind nici continuarea tratamentului medical prescris. De asemenea, bărbatul nu doreşte nici eliberarea unui certificat medico-legal, cu care ar putea susţine în faţa anchetatorilor agresiunea la care a fost supus.

Poliţiştii iau în considerare faptul că acest incident deosebit de violent ar putea face parte dintr-un şir de alte incidente, în cadrul unor reglări de conturi între grupări rivale din zonă. Având în vedere gravitatea agresiunii şi modul în care a fost comisă, este de aşteptat ca ancheta să ajungă în atenţia poliţiştilor Serviciului de Investigaţii Criminale. Andrei Juravle este un client mai vechi al poliţiştilor, în 2013 fiind urmărit cu focuri de armă, după ce a sărit de la etajul unui bloc de pe strada Bistriţei, în cartierul Obcini al municipiului Suceava. Tânărul era atunci urmărit naţional şi fusese încercuit de poliţişti, Juravle făcând tot ce i-a stat în putinţă pentru a încerca să scape. El a reuşit atunci să sară de la etajul doi al blocului, fiind apoi împuşcat şi rănit într-un picior, în timp ce încerca să fugă. Acest nou incident este cercetat în continuare de poliţişti, care încearcă să dea de urmele celor care au participat la agresiune. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbatul blocat în trafic şi tăiat la gât refuză să coopereze cu poliţiştii, plecând pe semnătură din spital.
 Vizualizări articol: 3432 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Bărbatul blocat în trafic şi tăiat la gât refuză să coopereze cu poliţiştii, plecând pe semnătură din spital1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei