Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 133 (6843)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Îndemn

Deputatul Mihalescul îi încurajează pe suceveni să reîmprospăteze clasa politică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL ales în circumscripţia electorală nr. 35 Suceava, Dumitru Mihalescul, îi încurajează pe suceveni să intre în politică, domnia sa apreciind că numai printr-o reîmprospătare a clasei politice judeţul şi implicit ţara pot să se dezvolte în viitor aşa cum ar trebui. Parlamentarul sucevean constată că în prezent partidele politice traversează o perioadă de criză din punct de vedere al capitalului uman valoros şi credibil, şi în acelaşi timp consideră că cei care au ceva de spus pentru a îndrepta lucrurile în ţară ar trebui să facă un pas înainte.

Dumitru Mihalescul a declarat: „Cred că este momentul în care cei care vor binele judeţului şi al ţării să aibă curajul să intre în politică şi împreună cu partidele respective să se zbată să-şi pună ideile în practică. Nu cred că este o atitudine constructivă şi mai ales patriotică să stai pe margine şi să critici fără să te implici, fără să faci ceva concret. Trebuie să te implici! Haideţi să schimbăm ceva în ţara asta! Nu vreau să se mai vorbească de politicieni corupţi, de politicieni cu un trecut dubios care nu-şi urmăresc decât propriile interese, de politicieni care se folosesc de politică doar pentru a se îmbogăţi fără să le pese de oamenii care şi-au pus speranţa în ei. Nu mai vreau ca Parlamentul să fie arătat cu degetul de către cetăţeni că protejează hoţii sau că face legi care să îngenuncheze justiţia. Implică-te şi toate acestea se pot schimba, iar România poate avea o şansă reală la dezvoltare în viitor. Avem nevoie de un suflu nou în politica românească, avem nevoie de politicieni integri, curaţi moral, bine intenţionaţi, cu gândul la oameni şi nu doar la buzunarele lor”.

 

Mihalescul a ţinut să precizeze că apelul său către suceveni nu e valabil doar pentru PNL

Deputatul Mihalescul a subliniat că uşa liberalilor este deschisă pentru sucevenii care vor să se implice în politică, arătând că Partidul Naţional Liberal este singurul partid care garantează şi respectă valorile democratice autentice. Nu în ultimul rând, parlamentarul liberal de Suceava a ţinut să precizeze că apelul său către suceveni nu e valabil doar pentru PNL, ci şi pentru celelalte partide de pe scena politică românească, el considerând că toate formaţiunile au nevoie de un capital uman valoros.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Mihalescul îi încurajează pe suceveni să reîmprospăteze clasa politică.
 Vizualizări articol: 1276 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Deputatul Mihalescul îi încurajează pe suceveni să reîmprospăteze clasa politică1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei