Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 90 (6800)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Alcool şi supărare

Bărbat în stare gravă, după ce şi-a provocat mai multe răni cu o sticlă spartă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 33 de ani a ajuns în stare destul de gravă la spital, după ce a băut alcool şi de supărare şi-a făcut mai multe răni la cap şi pe piept.

Incidentul sângeros a avut loc vineri seara, în jurul orei 19.00, când poliţiştii Postului de Poliţie Şcheia au fost anunţaţi de o femeie că la magazinul acesteia din localitate a ajuns un bărbat care are o plagă tăiată în zona capului, pe unde pierde mult sânge.

În urma cercetărilor demarate de poliţişti, în zona magazinului l-au identificat pe Cristian Dumitru Ţ., de 33 de ani, din comuna Şcheia, care în cursul zilei de vineri consumase singur mai multe feluri de băuturi alcoolice la locuinţa sa din Şcheia. În jurul orei 19.00, acesta fiind sub influenţa alcoolului şi supărat pentru că îşi pierduse mama în urmă cu câtva timp, a spart o sticlă de la bere, cu care s-a tăiat la cap şi s-a zgâriat pe piept. Speriindu-se la vederea sângelui, bărbatul a ieşit apoi în drum, unde a fost văzut de un bărbat, care l-a condus de urgenţă la un magazin aflat în apropiere, de unde a fost făcut un apel de urgenţă la 112. Bărbatul a fost transportat de urgenţă cu un echipaj al ambulanţei la spital, unde medicii l-au diagnosticat cu plagă fronto-parietală prin autoagresiune şi etilism şi a rămas în unitate pentru investigaţii. Cercetările sunt continuate de poliţişti, pentru a se stabili dacă există suspiciunea comiterii unei fapte penale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat în stare gravă, după ce şi-a provocat mai multe răni cu o sticlă spartă.
 Vizualizări articol: 1596 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbat în stare gravă, după ce şi-a provocat mai multe răni cu o sticlă spartă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei