Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 90 (6800)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alegeri

Ghervazen Longher a fost reales la conducerea Uniunii Polonezilor din România

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Uniunea Polonezilor din România va fi condusă în continuare de Ghervazen Longher, acesta fiind reales în această funcţie pentru următorii cinci ani. Sâmbătă, 21 aprilie 2018, la Soloneţu Nou a avut loc al IX-lea Congres al Uniunii Polonezilor din România, lucrările fiind deschise de preşedintele în exerciţiu Ghervazen Longher. Acesta le-a urat bun venit invitaţilor la alegeri, consulul Republicii Polonia la Bucureşti, Andrzej Kalinowski, vice-decanul de Bucovina şi paroh în Soloneţu Nou, pr. dr. Stanislav Cucharec, precum şi Victoriei Longher, deputat din partea minorităţii poloneze în Parlamentul României.

Conform statutului Uniunii Polonezilor din România, la congresul de alegeri au participat delegaţi ai organizaţiilor locale din Bucureşti, Cacica, Constanţa, Gura Humorului, Iaşi, Moara, Păltinoasa, Pleşa, Poiana Micului, Rădăuţi, Siret, Soloneţu Nou, Suceava şi Vicşani.
În timpul lucrărilor Congresului, preşedintele Ghervazen Longher a prezentat darea de seamă a Consiliului de Conducere pe ultimii patru ani, iar darea de seamă financiară a fost prezentată de cenzorul Vladimir Szcepanski. Tot sâmbătă au fost supuse votului modificările aduse statutului Uniunii Polonezilor din România. Ultimul punct pe ordinea de zi a fost votarea preşedintelui Uniunii Polonezilor din România şi a Consiliului de Conducere, precum şi votarea membrilor comisiilor de cenzori şi de judecată colegială. În urma votului delegaţilor, Ghervazen Longher a fost reales preşedinte al Uniunii Polonezilor din România, cu 83 de voturi din 85. Conform noului statut votat, mandatul de preşedinte al lui Ghervazen Longher va fi de 5 ani.

În cadrul congresului, Ghervazen Longher a propus echipa biroului executiv, care va fi compus dintr-un prim vice-preşedinte, Victoria Longher, vicepreşedinţi Cazimir Longher şi Bogdan Polipciuc, trezorierul Anton Perlanovschi şi secretarul Janina Bivol. De asemenea, din Comisia de Cenzori fac parte Vlaimir Szcepanski, Carmen Marculeac şi Rodica Cojoc, iar Comisia de Judecată Colegială este formată din Cazimir Meţec, Danuta Roman şi Mateus Staszkowian.

Ghervazen Longher este preşedinte al Uniunii Polonezilor din România din anul 2002. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ghervazen Longher a fost reales la conducerea Uniunii Polonezilor din România.
 Vizualizări articol: 1567 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ghervazen Longher a fost reales la conducerea Uniunii Polonezilor din România0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei