Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 90 (6800)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Program educaţional

„Viaţa la pozitiv”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Şcoala Gimnazială „Mihail Sadoveanu” Fălticeni a început recent Programul Educaţional Internaţional „Viaţa la pozitiv”, derulat în parteneriat cu Asociaţia „Positive Life” România şi Colegiul Tehnic „Independenţa” din Sibiu.

Ediţia a VII-a a programului se va derula până pe 2 iunie 2018 şi are ca temă „Misiuni pozitive: redescoperim România!” şi constă în realizarea unui proiect format din trei misiuni pozitive.

Programul „Viaţa la pozitiv” vine în completarea activităţilor şcolare bazate pe educaţia formală, cu activităţi de timp liber, de animaţie culturală, dezvoltare personală şi profesională şi îşi propune dezvoltarea abilităţilor de socializare şi adaptare la schimbare a tinerilor, într-o manieră pozitivă, oferind totodată modele pozitive de viaţă. Programul este alcătuit dintr-o sumă de proiecte care au în centrul preocupărilor acţiuni interactive între elevii din şcoli din localităţi diferite şi alţi factori din comunitate şi oferă alternative concrete pentru implicarea tinerilor în comunitate, dezvoltarea spiritului civic şi al competenţelor socio-profesionale.

„Dacă la şcoală elevul învaţă o multitudine de lucruri, care de cele mai multe ori nu au nici o legătură cu viaţa de zi cu zi, iar apoi, în timpul liber acesta este asediat de informaţii negative despre sine sau societatea din care provine, cum putem crede că viziunea lui asupra vieţii şi a lumii în general mai poate fi una pozitivă, optimistă şi plăcută?

După participarea cu succes la ediţia anterioară a programului, elevii voluntari pozitivişti au implicat tot mai mulţi colegi din şcoală şi au demarat misiunile pozitive de anul acesta - adevărate provocări”, ne-a spus prof. Elena Paşcovici, consilier educativ Şcoala Gimnazială „Mihail Sadoveanu”.

Coordonatorii programului la nivelul Şcolii Gimnaziale ”Mihail Sadoveanu” sunt prof. Gabriela Ştefănescu la secțiunea „Şcolar”, clasele V-VIII, şi prof. Elena-Gabriela Filip la secţiunea „Junior”, clasele I-IV.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Viaţa la pozitiv”.
 Vizualizări articol: 1266 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
„Viaţa la pozitiv”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei