Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 68 (6778)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mărcile la control

Sancţiuni în valoare de peste 100.000 lei, în urma unei acțiuni a poliției economice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Respectarea drepturilor de autor asupra produselor de pe piață și a legalității actelor de comerț reprezintă o preocupare constantă a polițiștilor Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, care în timpul zilei de joi au organizat o acțiune de prevenire și combatere a actelor ilicite de comerț.

Acțiunea a avut loc în contextul apropierii sărbătorilor pascale, fiind verificate calitatea și legalitatea produselor aflate pe tarabele comercianților. Au fost verificate 78 de societăți comerciale, întreprinderi individuale, persoane fizice autorizate sau producători agricoli. În timpul controalelor au fost aplicate 65 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 113.600 de lei, toate privind legalitatea actelor de comerţ. De asemenea, au fost confiscate mărfuri în valoare de peste 10.000 de lei, în principal îmbrăcăminte și produse alimentare.

Polițiștii au constatat o infracțiune, în urma investigațiilor făcute în Complexul Comercial Bazar din Suceava. A fost astfel depistat un bărbat de 45 de ani, din municipiul Suceava, care comercializa produse de îmbrăcăminte marcă înregistrată şi protejată, fără a deţine certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că ar fi contrafăcute. Pe numele comerciantului s-a întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie de produse purtând o marcă înregistrată, fără a respecta drepturile de autor şi mărcile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sancţiuni în valoare de peste 100.000 lei, în urma unei acțiuni a poliției economice.
 Vizualizări articol: 1684 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sancţiuni în valoare de peste 100.000 lei, în urma unei acțiuni a poliției economice0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei