Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 68 (6778)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Agro Expo Bucovina

Cel mai mare târg de agricultură din zona Moldovei s-a deschis în parcarea Selgros Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 50 de expozanţi în ţară şi străinătate participă la cea de-a şaisprezecea ediţie a celui mai mare eveniment agricol din regiunea de Nord-Est, Târgul Agro Expo Bucovina. Deschiderea oficială a târgului a avut loc ieri, în prezenţa preşedintelui şi a preşedintelui executiv al Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava, Nicolae Troaşe, respectiv Lucian Gheorghiu, a secretarului de stat din Ministerul Agriculturii, Claudiu Sorin Roşu Mareş, a prefectului Mirela Adomnicăi, a vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Suceava Gheorghe Niţă şi a deputatului Emanuel Havrici. Oficialităţile prezente la deschiderea târgului i-au îndemnat pe suceveni să viziteze standurile expozanţilor pe parcursul derulării evenimentului.

Târgul Agro Expo Bucovina este organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava şi are loc, până duminică, 25 martie a.c., în parcarea Selgros Suceava.

La standurile celor peste 50 de expozanţi pot fi găsite ultimele noutăţi în domeniul tehnologiei agricole prezentate de firmele participante, care acoperă o gamă tematică variată, respectiv maşini, utilaje şi tehnologii pentru industria alimentară, produse alimentare, legume şi fructe, conserve, echipamente de protecţie pentru industria alimentară, igienizare, detergenţi, dezinfectanţi pentru industria alimentară, instalaţii frigorifice, utilaje forestiere, maşini, utilaje şi unelte agricole, anvelope şi piese de schimb pentru tractoare şi utilaje agricole, seminţe şi material săditor, îngrăşăminte şi pesticide, tehnologii şi echipamente pentru irigaţii, animale de rasă şi păsări, tehnologii de creşterea animalelor, incubatoare, maşini şi echipamente pentru abatorizare, furaje, nutreţuri, concentrate, aditivi, premixuri, metode de hrănire, sisteme de distribuţie a hranei, instrumente, tratamente şi medicamente de uz veterinar, echipamente de încălzire şi aer condiţionat, silozuri, uscătoare şi mijloace de transport a cerealelor, flori şi plante de apartament, pentru grădini, parcuri şi sere, echipamente şi unelte pentru grădinărit şi multe altele. Târgul este deschis între orele 10:00 şi 18:00.

Tot în cadrul târgului a fost organizat şi Forumul economic „Agricultura încotro?” , la care au participat secretarul de stat Sorin Roşu Mareş, autorităţi sucevene, agricultori din judeţul Suceava, dar şi specialişti ai Oficiului Judeţean pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale Suceava, Centrul de Economie Montană, ai Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, ai Prefecturii şi Consiliului Judeţean Suceava, precum şi alţi reprezentanţi ai principalelor instituţii centrale şi judeţene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cel mai mare târg de agricultură din zona Moldovei s-a deschis în parcarea Selgros Suceava.
 Vizualizări articol: 3636 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Cel mai mare târg de agricultură din zona Moldovei s-a deschis în parcarea Selgros Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei