Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 48 (6758)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Susținere

Primăria Suceava a alocat un milion de lei Spitalului de Urgență pentru achiziția unui echipament neurochirurgical performant

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul de Suceava, Ion Lungu, a anunțat, ieri, în conferință de presă, că municipalitatea a alocat suma de un milion de lei pentru Spitalul de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava, în scopul achiziționării unui echipament medical ultraperformant pentru dotarea sălii de operație a secției Neurochirurgie.

Lungu a explicat că alocarea sumei pentru spital este justificată de faptul că o parte semnificativă a pacienților care se adresează acestei unități medicale sunt locuitori ai municipiului Suceava. ”Ne mândrim cu un spital performant și cred că este și normal să contribuim și noi la dotare”, a declarat Lungu.

Primarul a menționat că, în ultimii ani, Consiliul Local Suceava a alocat în mod constant bani pentru susținerea programului de dezvoltare a Spitalului de Urgență.

De asemenea, a spus Ion Lungu, administrația locală va contribui la finanțarea studiilor, alături de spital și de Consiliul Județean Suceava, pentru identificarea celei mai corecte soluții tehnice de construire a unui pasaj care să asigure legătura între corpul central al spitalului și pavilioanele Spitalului Vechi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Suceava a alocat un milion de lei Spitalului de Urgență pentru achiziția unui echipament neurochirurgical performant.
 Vizualizări articol: 1746 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Primăria Suceava a alocat un milion de lei Spitalului de Urgență pentru achiziția unui echipament neurochirurgical performant5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei