Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 48 (6758)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   12 imagini |   ø fişiere video

Armonie şi culoare

Queen Concept Flowers - o ofertă bogată de flori pentru suflet

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La începutul lunii martie, când gerul nu se lasă dus, o vizită prin florăriile oraşului îţi dă senzaţia că anotimpul florilor a poposit cu o întreagă pleiadă de culori, care te îmbie să le oferi celor dragi. Am străbătut câteva astfel de florării şi ne-am oprit atraşi de prospeţime, culoare şi oferta generoasă din florăriile Queen Concept Flowers. Devenite deja o prezenţă binecunoscută pe piaţa suceveană, prin oferta diversă de flori şi accesorii, cele trei florării plasate în punctele importante ale oraşului Suceava oferă şi în această primăvară aranjamente florale de clasă, pentru toate dorinţele şi gusturile clienţilor. Calitatea florilor aduse din Olanda, patria florilor, şi din Ecuador, un mare producător în timpul extrasezonului european, a devenit binecunoscută clienţilor prin garanţia calităţii şi a prospeţimii acestora, pentru o perioadă îndelungată de timp. Punctul forte al ofertelor acestor florării de excepţie este dat de preţul accesibil pentru toate buzunarele, diversitatea oferind în acelaşi timp variante pentru toate gusturile extravagante ale clienţilor. Oferta este foarte generoasă, de la clasicele buchete de flori de primăvară la nemuritorii trandafiri criogenaţi.

 

Longevive aranjamente florale şi trandafiri criogenaţi în noile oferte ale florăriilor Queen

Într-o generoasă ofertă de aranjamente florale, Queen Concept Flowers prezintă o gamă foarte diversă de culori şi forme, folosind rezistenţa deosebită şi exotismul unor flori precum amaryllis, alstromeria, anthurium, allium, anemone, bouvardia, carthamus, clematis, craspedia, cymbidium,fressia, hellebores, hydrangea, mimosa şi altele. Toate aceste flori deosebite aşteaptă comenzile clienţilor, pregătite într-un amalgam de culoare, emoţie şi bucurie de angajaţii florăriilor sub forma unor aranjamente florale de excepţie. Pe lângă oferta permanentă din standurile florăriilor, Queen Concept Flowers sunt recunoscuţi pentru eleganţa şi bunul gust în decorarea buchetelor de flori, minunata echipă cu multă experienţă în domeniu ştiind să ofere promptitudine, armonie şi stil, de fiecare dată când un client trece pragul florăriilor.

Pe lângă flori proaspete în buchete clasice, florăriile Queen oferă acum o incursiune în minunata lume a trandafirilor criogenaţi, o modalitate de a face cadouri nemuritoare celor iubiţi. Industria florilor nu a rămas indiferentă acestor dorinţe, lansând metoda de criogenare a trandafirilor, o trecere a florii printr-un proces complicat de îngheţare la temperaturi de -35, -50 de grade Celsius, urmat de extragerea umidităţii din plantă şi dezgheţul acesteia treptat, de-a lungul câtorva săptămâni. În urma acestui tratament trandafirul îşi păstrează forma şi culoarea între 3 şi 25 de ani. Trandafirii criogenaţi pot fi dăruiţi persoanei iubite, ca simbol al sentimentelor veşnice, dar şi celor dragi despre care ştii că preferă cadourile deosebite.

 

Aranjamentele florale pot fi comandate din timp la sediile celor trei florării Queen din oraş

Florăriile Queen, aşa cum pe scurt sunt ele cunoscute în oraş, oferă celor care vor să dăruiască sau să-şi decoreze casa şi un sortiment bogat de accesorii florale, coşuri de flori, cufere, cutii, vase din ceramică, coşuri de nuiele, suporturi metalice vintage. Ceea ce trebuie să ştie clienţii este faptul că felicitarea este oferită gratuit de florărie, în cazul fiecărui aranjament floral cumpărat din florăriile Queen. În afara binecunoscutei florării situată pe strada Mărăşeşti, unde comenzile se primesc la numărul de telefon 0742 298818, Queen Concept Flowers oferă un bogat sortiment de flori şi accesorii florale în cadrul florăriei de pe esplanada din centrul oraşului, în apropierea restaurantului Oscar Wilde de pe strada Ștefan cel Mare, la nr. 26, aici comenzile fiind primite şi la telefon 0742 298814. O altă florărie cu oferte din cele mai tentante se află la intrarea în cartierul Obcini, pe strada Luceafărului la numărul 14, în parcarea de lângă pizzeria Zara şi puteţi comanda sau obţine informaţii la numărul de telefon 0742 298822. Comenzile se preiau la sediul celor trei florării, unde puteţi consulta întreaga ofertă.

Florăriile Queen Concept Flowers îi invită pe clienţi să-şi petreacă începutul primăverii în compania florilor oferite de acestea. Sunt o grămadă de moduri de a face cuiva ziua frumoasă, iar cei de la Queen Concept Flowers vă oferă cu siguranţă, prin frumuseţea şi prospeţimea florilor livrate, unul dintre acestea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Queen Concept Flowers - o ofertă bogată de flori pentru suflet.
 Vizualizări articol: 2549 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Queen Concept Flowers - o ofertă bogată de flori pentru suflet0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei