Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 dec 2017 - Anul XXII, nr. 286 (6702)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Remarcat de şefi

Salariu de excelenţă pentru poliţistul Dan Ciprian Sfichi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţistul Dan Ciprian Sfichi, aflat pe pat de spital după ce a fost lovit cu sabia în cap în timpul percheziţiilor de la locuinţa lui Alexandru Huţuleac din Rădăuţi, individ anchetat şi arestat pentru trafic de droguri de procurorii DIICOT, va primi salariu de excelenţă pe o perioadă de 6 luni de zile. 

Dan Ciprian Sfichi, în vârstă de 35 de ani, tată a două fetiţe, una în vârstă de 2 ani şi una de 4 ani, este internat la Spitalul de Neuropsihiatrie Iaşi, unde se află în stare stabilă, cu progrese aproape miraculoase având în vedere intervalul scurt de timp scurs din ziua de 5 decembrie, când a suferit o leziune înfiorătoare, după ce a fost lovit cu sabia direct în cap, de sus în jos, fiindu-i afectat creierul.

Comisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, a explicat că salariul de excelenţă nu are legătură cu ce s-a întâmplat în nefericita zi de 5 decembrie.

„Colegul nostru a mai fost propus pentru salariu de excelenţă şi a mai beneficiat de această bonificaţie pentru că s-a remarcat în timpul acţiunilor la care a participat”, a arătat Epureanu.

Dan Ciprian Sfichi provine dintr-o familie de poliţişti. Tatăl său a fost poliţist, iar un frate de-al său este tot poliţist.

Tânărul de 35 de ani are deja ani buni de muncă în domeniul acţiunilor speciale şi s-a remarcat întotdeauna prin curaj, fiind ajutat mult şi de fizic, ca mai toţi colegii săi.

Dan Ciprian Sfichi este unul dintre cei doi poliţişti care au intrat în apă, în 2010, după dezaxatul sexual Florentin Muscă, individul care a violat patru femei, două dintre ele fiind ucise. Urmărit de poliţişti cu focuri de armă, Muscă a sărit în apele râului Moldova. Cel care l-a scos din apă pe individ a fost Dan Ciprian Sfichi.

Salariul de excelenţă reprezintă între 30 şi 50% din salariul de bază. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Salariu de excelenţă pentru poliţistul Dan Ciprian Sfichi.
 Vizualizări articol: 7701 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 6 voturi
Salariu de excelenţă pentru poliţistul Dan Ciprian Sfichi3.556

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei