Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 dec 2017 - Anul XXII, nr. 286 (6702)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Teribilism plătit scump

Un tânăr de 20 de ani, care a provocat un accident cu doi morţi, condamnat într-un nou dosar pentru infracţiuni rutiere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, care a încălcat pur şi simplu legislaţia rutieră în picioare, până când a provocat un accident cu doi morţi, trimis în judecată în trei dosare privind infracţiuni rutiere, a fost condamnat definitiv la 1 an şi 3 luni de închisoare, într-un dosar care vizează infracţiunile de conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

Sentinţa vine la două luni şi jumătate după ce tânărul în vârstă de 20 de ani, Daniel Mândrilă, a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru ucidere din culpă, în dosarul accidentului soldat cu pierderea a două vieţi.

Cazul lui Daniel Mândrilă este o mostră despre cum teribilismul şi inconştienţa la volan distrug vieţile tinerilor, doi fiind decedaţi, iar unul având de stat după gratii.

Daniel Mândrilă a provocat o dublă tragedie în luna decembrie a anului trecut. Tânărul de 20 de ani nu avea permis de conducere, iar în plus avea deja două dosare penale la activ, ambele la regimul rutier.

În noaptea de 18 spre 19 decembrie 2016, în jurul orei 1.00, un autoturism BMW care intra în municipiul Suceava, pe strada Grigore Alexandru Ghica, a fost scăpat de sub control într-o curbă la dreapta. Bolidul a pătruns pe contrasens, unde a acroşat o bordură, iar apoi s-a răsturnat pe carosabil de mai multe ori. BMW-ul a căzut şi peste capota unui VW Golf care circula regulamentar dinspre Suceava, ajungând în cele din urmă pe trotuar, răsturnat pe cupolă. Modul în care s-a produs accidentul spune totul despre viteza cu care rula BMW-ul.

Din cercetări a rezultat că la volan s-a aflat Daniel Mândrilă, fără permis de conducere. Acesta a fugit de la locul faptei, iar doi pasageri au scăpat cu răni uşoare.

Nu la fel de norocoşi au fost alţi doi pasageri, Robert Păstru, în vârstă de 18 ani, din Sf. Ilie – Şcheia, care a murit la câteva ore de la accident, şi George Sebastian Caşoschi, în vârstă de 20 de ani, din municipiul Suceava, care a decedat după mai multe zile de comă profundă, timp în care medicii nu i-au dat nici o şansă reală de supravieţuire.

După acest accident Daniel Mândrilă a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului. El a fost arestat preventiv imediat după ce a provocat dubla tragedie.

Într-un prim dosar, mai vechi, din 2016, acesta a primit măsura educativă a asistării zilnice pe o durată de 4 luni, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

O familie distrusă în urma accidentelor rutiere

Daniel Mândrilă a fost implicat şi într-un alt accident, în care a murit un frate de-al său. Acesta s-a produs la începutul anului 2016, când fratele său Ştefan Mândrilă, atunci în vârstă de 20 de ani, conducea tot un BMW, aparţinând fostul şef al Casei de Pensii Suceava, Robert Marian. Autoturismul a fost scăpat de sub control la intrarea în Suceava dinspre Fălticeni, din cauza vitezei şi a lipsei de experienţă în condus. Autoturismul BMW a ieşit în decor şi s-a răsturnat la o diferenţă de nivel de aproximativ cinci metri, lovind violent o construcţie din beton a şantierului şoselei de centură, impactul fiind deosebit de dur.

În urma accidentului a murit un alt frate din familia Mândrilă, un tânăr care avea doar 17 ani. Daniel Mândrilă se afla şi el în maşina furată cu care s-au răsturnat, dar a scăpat cu viaţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr de 20 de ani, care a provocat un accident cu doi morţi, condamnat într-un nou dosar pentru infracţiuni rutiere.
 Vizualizări articol: 7725 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 5 voturi
Un tânăr de 20 de ani, care a provocat un accident cu doi morţi, condamnat într-un nou dosar pentru infracţiuni rutiere2.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei