Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 dec 2017 - Anul XXII, nr. 286 (6702)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Ediția a VI-a

„Career Advice For Students”, la Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociația Studenților Implicați în Dezvoltarea Carierei, în parteneriat cu Laboratorul de Incubare a Afacerilor al Universității „Ștefan cel Mare” Suceava, a organizat, pe data de 12 decembrie a.c., cea de-a VI-a ediție a evenimentului „Career Advice For Students”. 

Așa cum aflăm de la organizatori, tema evenimentului a fost „Analizează, Construiește, Progresează”. Peste 110 studenți au avut ocazia să asculte istoria de succes a invitaților acestei manifestări, printre care s-au numărat Monica Prisăcaru - administrator Impact Fm și Viva Fm; Anca Adomniței - director BCR Sucursala Suceava; Alex Ignat - Team leader Capgemini Suceava; Tudor Andronic - Asociat & Finance Director FizioMED Suceava și Elena Violeta Luca - manager marche Auchan Suceava.

Din punctul de vedere al invitaților cel mai important este să nu te oprești în a te descoperi și trebuie să treci prin multe obstacole pentru a obține locul de muncă mult dorit. Elementul cel mai important remarcat de invitați pentru a face performanță este pasiunea și necesitatea cunoștințelor de marketing. De asemenea, pentru a coordona o echipă, ai nevoie de perseverență, dedicare și entuziasm.

În urma discursurilor studenții interesați de criteriile de angajare în cadrul acestor companii au formulat o serie de întrebări. Totodată, au fost interesați dacă vor avea posibilitatea să obțină un stagiu de practică și dacă există probabilitatea să obțină o eventuală angajare. Din formularul de feedback oferit pentru completare participanților, organizatorii au observat că temele de discuție au fost utile, iar evenimentul a răspuns așteptărilor studenților „în mare, sau foarte mare măsură” pentru peste 80% dintre respondenți. 

Moderatorul evenimentului, conf. univ. dr. ec. Ovidiu-Aurel Ghiuță, a declarat următoarele: „Mă bucură faptul că și la acest eveniment de tradiție al organizației au răspuns pozitiv antreprenori și manageri locali care au avut toate deschiderea față de studenți, prezența studenților într-un număr mare, dar mai ales implicarea acestora în secțiunea de întrebări și răspunsuri. Faptul că am depășit durata preconizată de două  ore datorită întrebărilor de substanță ale studenților din diferite facultăți ale universității arată interesul acestora pentru o dezvoltare profesională solidă”.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Career Advice For Students”, la Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava.
 Vizualizări articol: 1662 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
„Career Advice For Students”, la Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei