Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 dec 2017 - Anul XXII, nr. 282 (6698)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tragic

Femeia din Bistriţa, ai cărei soţ şi fiu au murit în accident, se află în stare gravă în spital

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Femeia rănită grav în accidentul petrecut duminică la Vadu Moldovei, în care soţul şi copilul ei de 9 ani şi-au pierdut viaţa, a fost operată de urgenţă în după-amiaza aceleiaşi zile. Iuliana Popa, în vârstă de 39 de ani, suferise în timpul accidentului un politraumatism sever la cap şi la coloană, cu şoc hemoragic, având leziuni interne la nivelul cavităţii abdominale care au necesitat o intervenţie chirurgicală. Luni dimineaţă femeia s-a trezit din starea de anestezie în secţia de reanimare a spitalului sucevean, este stabilă hemodinamic şi conştientă. Ea se află încă în stare destul de gravă şi medicii aşteaptă evoluţia din următoarele zile, prognosticul dat de aceştia fiind în continuare rezervat.

Tragicul accident s-a petrecut duminică, în jurul orei 12.00, pe DN 2, la ieşirea din Vadu Moldovei spre Roman. Un bărbat de 30 de ani, din Suceava, aflat la volanul unui microbuz care se deplasa spre Iaşi, a intrat într-o depăşire pe linie continuă, fără a respecta semnificaţia semnului ”Depăşirea interzisă”. În acel moment din sens invers a apărut un autoturism Dacia Logan, în care se aflau un bărbat, soţia acestuia şi copilul de 9 ani al celor doi, o familie din satul Bistriţa Bârgăului, în care microbuzul a intrat frontal cu viteză. În urma impactului, cei doi soţi au suferit leziuni grave şi au rămas încarceraţi pe scaunele din faţă ale maşinii. Fiul de 9 ani, aflat pe bancheta din spate, a fost preluat în stare gravă de un echipaj al ambulanţei şi a ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe a spitalului judeţean în stop cardio-respirator, manevrele de resuscitare nereuşind să-l readucă la viaţă.

În timpul descarcerării, medicii sosiţi la locul accidentului au constatat decesul lui Dan Popa, de 34 de ani, bărbatul aflat la volan, iar femeia a fost preluată în stare gravă şi a fost transportată la spitalul din Suceava. Medicii se luptă acum să-i ofere îngrijirile medicale cu ajutorul cărora să depăşească perioada critică de după intervenţia chirurgicală.

Poliţiştii criminalişti au prelevat probe de la locul accidentului. Pe numele lui Daniel Ciuriuc, tânărul de 30 de ani aflat la volanul microbuzului, care a provocat accidentul, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, rezultatele testării cu etilotestul fiind negative.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Femeia din Bistriţa, ai cărei soţ şi fiu au murit în accident, se află în stare gravă în spital.
 Vizualizări articol: 2892 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Femeia din Bistriţa, ai cărei soţ şi fiu au murit în accident, se află în stare gravă în spital5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei