Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 dec 2017 - Anul XXII, nr. 282 (6698)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiect

Consilierii locali PSD cer redeschiderea pasajului subteran din zona Carrefour din municipiul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei opt consilieri municipali PSD din Consiliul Local Suceava au iniţiat un proiect de hotărâre care vizează redeschiderea pasajului subteran din zona Carrefour – Ambro, din municipiul Suceava, proiect care a fost trecut pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Local din data de joi, 14 decembrie a.c..

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, din care fac parte cei opt consilieri, Dan Ioan Cuşnir, a arătat într-un comunicat de presă că pasajul subteran trebuie igienizat, modernizat, trebuie verificată structura de rezistenţă şi trebuie redeschis pentru a fluidiza traficul prin eliminarea unei treceri de pietoni ”în cea mai aglomerată zonă a Sucevei”. ”Este lipsit de logică să ai un pasaj subteran pe care să nu îl pui în valoare. Suceava este singura localitate din ţară care are un pasaj subteran nefolosit, care are deasupra o trecere pentru pietoni. Nu înţelegem dualitatea celor de la Primăria Suceava, care au anulat trecerea de pietoni din zona Bazarului şi îi pun pe suceveni să treacă printr-un aşa-zis pasaj pe sub podul de peste apa Sucevei, dar nu au redeschis un pasaj folosit de mii de muncitori pe vremea comunismului”, se mai arată în comunicatul semnat de Dan Ioan Cuşnir.

Menţionăm că raportul Biroului Investiţii din Primăria Suceava este favorabil acestei iniţiative, considerată oportună pentru fluidizarea traficului în zonă. ”Amenajările necesare asigurării circulaţiei prin pasaj vor face obiectul unor proiecte ale căror costuri vor fi incluse în bugetul municipiului Suceava pentru anul 2018 şi care vor fi supuse aprobării Consiliului Local”, se precizează în raport. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consilierii locali PSD cer redeschiderea pasajului subteran din zona Carrefour din municipiul Suceava.
 Vizualizări articol: 3849 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Consilierii locali PSD cer redeschiderea pasajului subteran din zona Carrefour din municipiul Suceava5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei