Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 dec 2017 - Anul XXII, nr. 277 (6693)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

În municipiul Suceava

Oi sfârtecate de câini vagabonzi, chiar în curtea proprietarului, lângă Cartierul Tinereţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O haită de câini vagabonzi a rupt gardul unei gospodării din municipiul Suceava şi a sfâşiat oile aflate în saivanul amenajat în spatele casei. Proprietarul oilor, Daniel Curcă, un tânăr de 18 ani, a avut un adevărat şoc când a ieşit din casă şi a dat cu ochii de haita de câini, din care unii de talie foarte mare, care smulgeau bucăţi de carne din mioarele sale, sfâşiindu-le chiar sub ochii săi.

Cu greu tânărul a reuşit să fugărească câinii cuprinşi de frenezia sângelui, dar din cele şapte mioare ale sale, dintre care trei gestante, doar una pare să fi scăpat de atacurile furibunde. O parte din oile sfâşiate au murit sub ochii săi, fără să aibă cum să le ajute, fiind prea tare sfârtecate, în vreme ce altele, cu bucăţi de carne desprinse de pe burtă sau de pe spate, aşteptau tăcute să le vină sfârşitul.

Această situaţie aproape incredibilă s-a petrecut marţi dimineaţă, într-o zonă rezidenţială a Sucevei, casa fiind construită la câţiva metri de Cartierul Tinereţii, de pe Dealul Mănăstirii.

„Oiţele mele erau protejate de gardul de plasă metalică, pe care l-au rupt, de gardul saivanului, aveam şi câine în curte şi tot au intrat şi au făcut prăpăd. Dacă trecea un copil pe stradă, spre şcoală, cum trec zilnic pe aici, nu era mai tare în pericol?”, a spus Daniel Curcă, revoltat că haitele de câini lăsaţi să umble pe străzi „au mai multe drepturi decât oamenii”.

Odată cu venirea sezonului rece tot mai mulţi câini fără stăpân au început să fie vizibili pe străzile Sucevei, haite mari, de 8-9 patrupede, apărând din senin chiar şi în centrul municipiului, provenienţa acestora ridicând o serie de semne de întrebare, mai ales că au fost efectuate continuu acţiuni de prindere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oi sfârtecate de câini vagabonzi, chiar în curtea proprietarului, lângă Cartierul Tinereţii.
 Vizualizări articol: 4042 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Oi sfârtecate de câini vagabonzi, chiar în curtea proprietarului, lângă Cartierul Tinereţii3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei