Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 dec 2017 - Anul XXII, nr. 277 (6693)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Locul în care te îmbraci pentru succes

Ne întrebăm adesea dacă ținuta pe care urmează să o abordăm este potrivită. Oscilăm între stil office și smart-casual atunci când trebuie să participăm la diverse evenimente. Oricare ar fi alegerea, eleganța trebuie să primeze. Acest fapt a fost pe deplin înțeles în cadrul magazinului Gentleman, locul în care eleganța este definiția stilului.

 

Stil masculin elegant – de la teorie la practică

Pasiunea pentru eleganță și tot ceea ce înseamnă stil masculin care impresionează a fost baza de la care a pornit ideea magazinului Gentleman. Proprietarul și fondatorul magazinului din Suceava – Epure Dumitru-Bogdan – mărturisește că avea această pasiune încă de mic copil. În prezent, pasiunea s-a concretizat în magazinul care mulțumește un număr tot mai mare de clienți care știu să aprecieze eleganța.

De la teorie până la aplicare practică e cale destul de lungă și anevoioasă, însă iată că antreprenorul sucevean menționat a reușit să își transpună pasiunea pentru stilul masculin în realitate. Gama de produse comercializată în cadrul magazinului Gentleman reușește să mulțumească nevoi vestimentare diverse, îmbinând armonios formalul și informalul, stilul casual dar și cel office, printr-o eleganță desăvârșită.

 

 

Produse de marcă, autohtone, disponibile și online

Foarte multe persoane ajung să fie dezamăgite de invazia de produse vestimentare de o calitate îndoielnică. Pentru a elimina tot ceea ce ține de kitsch, magazinul Gentleman oferă produse realizate armonios, autohtone, din materiale de cea mai bună calitate.

Gama de sacouri, cămăși, accesorii și produse de marochinărie poate fi vizualizată și în mediul virtual, pe site-ul oficial www.magazin-gentleman.ro. Piesele vestimentare dar și accesoriile poartă cu mândrie eticheta „Fabricat în România” și pun în valoare calitatea, eleganța și rafinamentul.

Cei care îndrăgesc lucrurile românești de calitate sunt întâmpinați la Gentleman cu o gamă diversificată de cămăși cu croieli deosebite, sacouri elegante și încălțăminte din piele premium, care pot completa cu succes atât o ținută office, cât și una casual, dar și accesorii și produse de marochinărie care se pliază pe stilul elegant.

Cele mai căutate sunt cămășile deosebite comercializate în cadrul acestui magazin, după cum menționează și fondatorul Epure Dumitru-Bogdan.

Acestea pot completa ținute dintre cele mai variate, punând însă tot timpul în lumină eleganța. Fie că este vorba de un stil informal sau de o ținută office sau chiar o îmbinare a acestora, cămășile sunt piesele ce nu pot lipsi din garderoba oricărui bărbat care se respectă.

„Hainele pe care le porți și felul în care te îngrijești schimbă modul în care ceilalți oameni aud ceea ce spui. Va influența decizia de a te asculta sau a te ignora. A avea sau nu încredere în tine. Un bărbat care poartă haine curate, de mărime potrivită staturii lui și folosește stilul clasic în avantajul lui, va face ca oamenii să prețuiască prezența și ideile pe care le expune.” – Epure Dumitru-Bogdan.

Cei care vor să afle ce înseamnă ținute cu adevărat elegante sunt așteptați în cadrul magazinului Gentleman din Suceava (Str. Ștefan cel Mare nr. 54-56, în zona complexului Bucovina) dar și pe www.magazin-gentleman.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Locul în care te îmbraci pentru succes.
 Vizualizări articol: 9789 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 5 voturi
Locul în care te îmbraci pentru succes1.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei