Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 dec 2017 - Anul XXII, nr. 277 (6693)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Târg handmade, ateliere de creaţie şi peste 3.500 de premii, la Iulius Mall

Joi, 7 Decembrie 2017 (10:04:00)
De vineri până duminică, în perioada 8 – 10 decembrie 2017, parterul Iulius Mall Suceava găzduiește o ediție specială a Târgului Handmade. Clienții vor putea alege daruri unicat pentru persoanele dragi lor, dar și decorațiuni cu personalitate pentru a-și pregătit locuința de sărbători. Artizanii au pregătit cu multă migală bijuterii felurite pentru toate gusturile, piese vestimentare, pălării, papioane și accesorii, coronițe, globuri și alte decorațiuni de Crăciun, lumânări parfumate, dar și cosmetice naturale și multe alte articole lucrate manual.Sâmbătă, Iulius Mall Suceava lansează o nouă invitație pentru prichindei la atelierele de creație. Sesiunile pline de meșteșug și imaginație se vor desfășura de la orele 14.00 și 15.00, în zona magazinelor pentru copii, sub îndrumarea specialiștilor Creativ & Deco. Pentru că se apropie Crăciunul și năzdrăvanii iubesc să împodobească pomul, la atelierele de creație vor realiza brăduți în miniatură decorați cu nasturi și steluțe sclipitoare. Iulius Mall pune la dispoziția participanților materialele necesare, iar la final, decorațiunile realizate le vor fi oferite cadou. Participarea este liberă, iar înscrierile se pot face în ziua desfășurării atelierelor, la Centrul Info. Și cei mari vor putea participa sâmbătă, de la ora 17.00, în sala de conferințe de la etajul Iulius Mall, la workshop-urile creative susținute de artiștii plastici Miron Oana și Roxana Bliorțu. Tema atelierului va fi realizarea decorațiunilor pentru Crăciun. În plus, cumpărăturile din magazinele Iulius Mall Suceava sunt răsplătite cu premii. Până pe 23 decembrie se desfășoară campania „De Crăciun, cu dragoste”, la care participă clienții care fac cumpărături în valoare de minimum 100 de lei și se prezintă la Centrul Info. În fiecare zi, primii 160 de participanți vor fi răsplătiți cu premii instant: sesiuni de înfrumusețare, vouchere pentru bijuterii prețioase, seturi de cosmetice, jocuri de societate, sticle de vin, bomboane de ciocolată sau băuturi răcoritoare. În fiecare sâmbătă și duminică, va fi oferit un brad gata împodobit, prin tragere la sorți, iar pe 23 decembrie, un client va pleca acasă cu un întreg decor desprins din cărțile cu povești: un pom cu decorațiuni strălucitoare, un șemineu electric și balansoar în formă de căluț.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Târg handmade, ateliere de creaţie şi peste 3.500 de premii, la Iulius Mall.
 Vizualizări articol: 873 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Târg handmade, ateliere de creaţie şi peste 3.500 de premii, la Iulius Mall0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei