Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 dec 2017 - Anul XXII, nr. 277 (6693)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Repararea telefonului mobil nu mai este de mult timp o corvoadă

Mulți dintre deținătorii unui telefon inteligent se confruntă cu tot felul de defecțiuni apărute de-a lungul timpului. Multe se datorează de cele mai multe ori neglijenței lor când utilizează telefonul. Spargerea display-ului sau fisurarea acestuia sunt printre primele cauze care îi determină pe aceștia să apeleze la serviciile unui service profesional.

Înlocuirea camerei, a portului USB, a butoanelor sau a difuzorului apar de cele mai multe ori odată cu timpul. Cu cât este utilizat mai mult un telefon, cu atât cresc șansele ca anumite componente să necesite înlocuire. Iar dacă mai punem în discuție și posibilitatea ca cel care îl folosește să lucreze în condiții grele de lucru, totul se complică.

Mulți dintre deținătorii de telefoane mobile de cele mai multe ori nici nu doresc să ia în considerare varianta unui service. Unii nici nu sunt conștienți că anumite piese pot fi înlocuite cu foarte mare ușurință. Alții sunt comozi și preferă să nu își piardă mult timp stând să aștepte finalizarea reparației.. și tot așa, lista poate continua. Oricum ar fi, cei mai mulți sunt speriați de ideea unui service și aleg să își cumpere un nou telefon. Din păcate, acest lucru înseamnă niște costuri suplimentare foarte mari, pe când varianta înlocuirii unei simple piese e mult mai convenabilă.

Experții de la Glassgsm, un service specializat pe reparațiile de telefoane aduc câteva lămuriri cu privire la acest fenomen. Pentru a ne face să înțelegem mai bine, ne oferă următorul exemplu. „Să spunem că ai un iPhone8, unul dintre cele mai performante telefoane existente la ora actuală și ai nevoie de niște  reparatii iPhone 8. Să zicem că ai vrea să îți schimbi display-ul, pentru că te-ai enervat și ai aruncat telefonul. Se mai întâmplă! În cazul unui telefon așa de scump, ce ai prefera? Să dai aproximativ 4000-5000 de lei pe unul nou sau să dai suma comparativ mică de 800 de lei? Eu aș miza pe ultima variantă, care implică costuri de 5-6 ori mai mici!”

Pentru a ne convinge și de celelalte beneficii pe care le oferă service-ul Glassgsm, în afară de costurile relativ scăzute, ne-au oferit și o mică listă informativă, de mare folos.

 

1. Angajați competenți

Acest factor ar trebui să fie printre primele în ce privește alegerea service-ului ideal. Degeaba pot să existe tot felul de dotări care mai de care mai performante, dacă oamenii care lucrează acolo nu își fac meseria în mod responsabil. Un angajat competent înseamnă mai puțin timp și servicii de calitate pentru orice client. În prezent, Glassgsm este un brand remarcat prin calitate. Dovadă stau și cele peste 1000 de persoane care au decis să aleagă Glassgsm. Recenziile, 500 la număr sunt doar de 5 de stele.

 

2. Livrare prin curierat

Indiferent că viitorul client este sau nu din Suceava, locul în care este situată firma, are oricând posibilitatea de a trimite prin curier telefonul personal. După numai trei zile, va primi tot în același mod și telefonul, de data aceasta reparat. Ca un plus, dacă este vorba despre o comandă mai mare de 1000 de lei, acesta beneficiază de livrare gratuită.

 

3. Garanții suplimentare

Este indicat să se țină cont de acestea, pentru că reprezintă un plus de siguranță pentru orice client. Glassgsm oferă o garanție de 6 luni la orice reparație. În așa fel, posibilitatea de a apărea costuri suplimentare neașteptate scade radical. Cei de la Glassgsm sunt conștienți de nevoile clienților săi și țin cont tot timpul de acestea.

 

4. Reparație rapidă pentru cei care de deplasează la sediul firmei

Pentru că știu că de cele mai multe ori telefonul este mai mult decât un simplu gadget, cei de la Glassgsm le garantează clienților o reparație. Cum de cele mai multe ori nu este nevoie ca piesele să fie înlocuite, tot procesul poate să țină numai 30-90 de minute, după aceea puteți pleca liniștiți în treaba dumneavoastră. Dacă nu aveți timpul necesar să stați la sediu să așteptați, oricând este posibilă transmiterea unui link, care să permită vizualizarea live a întregii reparații. E o măsură preventivă, ca să fiți siguri că totul decurge normal, fără niciun fel de incidente.

5. Piese de calitate

Costurile la reparații pot să pară câteodată ceva mai mari tocmai pentru că sunt folosite numai piese de cea mai bună calitate. În timp, performanța telefonului nu va avea de suferit, tocmai datorită acestora.

Nu ezitați să vă faceți o favoare și să apelați la serviciile Glassgsm. Numai în așa fel nu vă veți trezi cu tot felul de surprize neplăcute, care pot chiar să vă afecteze telefoanele. Indiferent că aveți un telefon mai scump sau mai ieftin, că e model Samsung sau iPhone, e indicat să îi faceți reparațiile necesare. Indiferent că doriți să îl vindeți sau încă să îl folosiți, o reparație Glassgsm vă poate ajuta enorm!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Repararea telefonului mobil nu mai este de mult timp o corvoadă.
 Vizualizări articol: 10853 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.92/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.9 din 12 voturi
Repararea telefonului mobil nu mai este de mult timp o corvoadă1.9512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei