Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 nov 2017 - Anul XXII, nr. 254 (6670)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Sfârşit de drum

Un tânăr şi-a pierdut viaţa într-un accident comis de prietenul său, aflat băut la volan

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un grav accident petrecut duminică seara a curmat viaţa unui tânăr de 27 de ani, din satul Plutoniţa al oraşului Frasin. Nenorocirea s-a produs pe drumul judeţean 177A, în interiorul localităţii Frasin, în jurul orei 21.45, în timp ce un autoturism Audi A6 circula dinspre Frasin spre Stulpicani, având doi tineri în interior. La volan se afla Marian Ciprian F., de 25 de ani, din Plutoniţa, avându-l alături pe Constantin N., de 27 de ani, din aceeaşi localitate. La un moment dat, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum într-o curbă la dreapta şi din cauza consumului de alcool al celui aflat la volan, autoturismul a pătruns pe contrasens şi a părăsit şoseaua prin partea stângă. A rulat o porţiune prin şanţul de lângă drum, intrând apoi în coliziune cu gardul unei case, pe care l-a distrus pe aproximativ 10 metri lungime, şi s-a oprit după ce a intrat frontal într-o răchită.

În urma impactului puternic cu gardul din lemn, o scândură pătrunsă prin parbriz l-a lovit mortal în zona toracelui pe cel aflat pe scaunul din dreapta. De asemenea, în urma accidentului violent a fost rănit şi tânărul de 25 de ani aflat la volanul maşinii, care a primit îngrijiri medicale la spitalul din Gura Humorului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate la spital şi mostre biologice, pentru stabilirea alcoolemiei.

Cadavrul tânărului de 27 de ani a fost transportat la morga spitalului din Gura Humorului, pentru efectuarea unei necropsii. Din primele cercetări şi măsurători făcute de poliţişti la locul accidentului, vinovat de producerea acestuia se face Marian Ciprian F., de 25 de ani, care s-a urcat la volan sub influenţa băuturilor alcoolice. Pe numele său a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă, conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge şi vătămare corporală din culpă (autoaccidentare). Pe numele tânărului vinovat a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, el fiind încarcerat în arestul IPJ Suceava. Procurorii iau în continuare în calcul luarea unei măsuri preventive faţă de cel care a condus maşina sub influenţa alcoolului şi a curmat viaţa prietenului său.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr şi-a pierdut viaţa într-un accident comis de prietenul său, aflat băut la volan.
 Vizualizări articol: 7254 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Un tânăr şi-a pierdut viaţa într-un accident comis de prietenul său, aflat băut la volan1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei