Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 nov 2017 - Anul XXII, nr. 254 (6670)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

COMUNICAT DE PRESĂ

CONSTRUIRE PENSIUNE

S.C. AGRODIM CHIRIAC S.R.L., Sat Bălcăuţi, Bloc 2, parter, Scara A, Ap.1, jud. Suceava, cod poștal 727025,a semnat Contractul de finantare în data de 23.10.2017pentru proiectul „CONSTRUIRE PENSIUNE,proiect finanțat prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020, Axa prioritară 2 - Îmbunatațirea competitivitații întreprinderilor mici si mijlocii 2.1 - Consolidarea poziției pe piața a IMM-urilor în domeniile competitive identificate în SNC si PDR-uri.

Valoarea totală a proiectului este de 1.504.920,22 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de 865.421,11 lei.

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Regional 2014-2020 este Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, iar Organismul Intermediar responsabil cu implementarea acestui program în Regiunea de Dezvoltare Nord-Est este Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord – Est.

Obiectivul generalal proiectului este acela de dezvoltare a activităților turistice care sa contribuie la cresterea numarului de locuri de muncă si a veniturilor alternative, precum si la cresterea atractivității spațiului urban din orasul Siret, prin construirea, amenajarea si utilarea unei pensiuni de inspirație tradițională bucovineană.

 

Obiectivele specificeale proiectului sunt:

1. Realizarea în limita bugetului destinat acesteia si la termen a unei construcții cu 6 camere de cazare, fiecare având baie proprie, care să asigure buna desfașurare a activității de cazare, la standardul de calitate de 4 margarete;

2. Achiziționarea unor servicii de natură a garanta implementarea proiectului în condiții de performanță;

3. Cresterea numărului mediu de salariați cu un număr de 5 persoane ca urmare a realizării investiției si menținerea acestei creșteri pe întreaga perioadă de monitorizare a proiectului.

 

Perioada de implementare a proiectului este de 40 de luni, respectiv intre data 26.09.2016 si data 31.12.2019.

Grupul țintă al proiectului  este reprezentat de următoarele categorii de entități:

- Clienți externi veniți in scop turistic, de agrement sau de refacere;

- Persoane fizice naționale care vin cu scopuri economice (afaceri);

- Persoane fizice, pentru petrecerea vacanțelor, concediilor;

- Persoane in tranzit, grupuri organizate si persoane care călătoresc în scop recreativ;

- Persoane juridice, cu motivații economice.

Beneficiarii direcți ai acestui proiect sunt atât turistii români cat si cei din străinătate. Proiectul prevede angajarea unui numar de 5 persoane, dintre care două persoane vor fi din categorii defavorizate, în contextul contribuției investiției la promovarea măsurilor de asigurare a egalității de șanse si tratament.

Beneficiarii indirecți ai acestui proiect sunt locuitorii orasului Siret care vor beneficia de dezvoltarea economică a zonei, agențiile de turism cu care Solicitantul va colabora. La aceste categorii se adaugă furnizorii de bunuri si dotări necesare amenajării si utilării pensiunii turistice, cât si prestatorii de servicii in vederea asigurării unei bune implementări a proiectului.

 

Pentru informații suplimentare despre derularea proiectului, vă rugăm să contactați S.C. AGRODIM CHIRIAC SRLla tel. 0742137605, e-mail: chiriacagrodim@yahoo.com, Administrator: Chiriac Gheorghe.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CONSTRUIRE PENSIUNE.
 Vizualizări articol: 3967 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
CONSTRUIRE PENSIUNE3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei