Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 nov 2017 - Anul XXII, nr. 254 (6670)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pagube

Două case au fost cuprinse de flăcări duminică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două incendii izbucnite duminică au afectat două case, făcând pagube importante proprietarilor.

În jurul orei 05.00, o femeie aflată la volanul unui autoturism care circula pe DN 2, prin comuna Fântâna Mare, a observat flăcări la acoperişul unei case din localitate şi a sunat la 112. La faţa locului au ajuns în scurt timp pompierii Detaşamentului de Pompieri Fălticeni, care au acţionat cu două autospeciale pentru stingerea flăcărilor. La sosirea echipajelor, ardea generalizat acoperişul casei, construit din lemn, cu învelitoare din şindrilă, existând pericolul de propagare la întreaga clădire şi la anexele gospodăreşti. Flăcările au distrus acoperişul casei pe 120 metri pătraţi şi elemente de tâmplărie exterioară, degradând pereţii şi planşeul casei, pagubele înregistrate fiind de circa 25.000 de lei. Cercetările au arătat că de obicei imobilul nu este locuit, proprietarul venind doar cu o zi înainte acasă. El a făcut focul în sobă fără a verifica hornul casei, cauza izbucnirii incendiului fiind scânteile provenite din coşul de fum deteriorat.

Un alt incendiu a făcut pagube în după-amiaza aceleiaşi zile, în comuna Mitocu Dragomirnei, unde în jurul orei 16.30 printr-un apel la 112 se anunţa izbucnirea unui incendiu la o casă din sat. La faţa locului s-au deplasat două echipaje de pompieri din cadrul ISU Suceava care au stins şi lichidat incendiul. Cercetările au arătat că proprietarul casei, un bărbat de 49 de ani, a făcut foc în sobă în acea după-amiază, după care a plecat la o cârciumă din sat. În jurul orei 16.25, doi copii care treceau prin zonă l-au anunţat pe bărbat despre faptul că se vedeau flăcări din interiorul casei sale. Din verificările efectuate împreună cu pompierii militari s-a stabilit că incendiul a fost produs prin căderea jarului din soba de încălzit pe materiale textile din preajma acesteia. Focul a distrus obiecte de mobilier, materiale textile, aparatură electrocasnică, tâmplărie din lemn, acoperişul casei pe 80 de metri pătraţi, fiind degradaţi pereţii casei din chirpici. Pagubele produse de foc au fost evaluate la circa 40.000 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două case au fost cuprinse de flăcări duminică.
 Vizualizări articol: 2329 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două case au fost cuprinse de flăcări duminică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei