Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 oct 2017 - Anul XXII, nr. 235 (6651)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   11 imagini |   ø fişiere video

Promovare

Flutur consideră că prezentarea ofertei judeţului Suceava la Cluj a fost o reuşită

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, consideră că Târgul „Produs în Bucovina”, organizat la finalul săptămânii trecut la Cluj-Napoca, a fost „o mare reuşită atât din punctul de vedere al promovării ofertei turistice a judeţului, cât şi a modului în care au fost apreciate produsele tradiţionale din această zonă". Gheorghe Flutur a apreciat în mod special organizarea Târgul „Produs în Bucovina” de la Cluj-Napoca, vizitatorii având posibilitatea să vadă tradiţii autentice, dar şi să deguste din cele mai bune produse din carne şi lapte ale producătorilor bucovineni. Flutur a ţinut să mulţumească bucovinenilor care au participat la acest târg, amintind de membrii Asociaţiei „Produs în Bucovina”, de asociaţiile de turism, dar şi de meşteşugarii şi artiştii din toate zonele judeţului. „Am avut posibilitatea, aici la Cluj, să facem reclamă Bucovinei, şi în special ofertei turistice, care este extraordinară la noi, mai ales că avem peste 16.000 de locuri de cazare”, a arătat şeful administraţiei judeţene. Gheorghe Flutur a precizat că alegerea municipiului Cluj-Napoca pentru organizarea acestui târg nu a fost întâmplătoare. El a explicat că potrivit statisticilor, un număr foarte mare de clujeni, de persoane din Ardeal, vin şi vizitează şi înnoptează în pensiunile şi staţiunile turistice din judeţul Suceava.

 

Producătorii suceveni şi-au epuizat marfa în a doua zi a târgului

Din acest motiv, Gheorghe Flutur a arătat că la târgul de la Cluj-Napoca a fost prezentată întreaga ofertă turistică a judeţului, printre cei prezenţi fiind şi Direcţia Silvică Suceava, care a venit atât cu fructe de pădure şi cu ciuperci, cât şi cu poveştile pădurilor din zona Bucovinei. „Am avut apoi toată gastronomia renumită din Bucovina, de la murături, ciuperci, produse din carne şi lapte, dar şi fel de fel de surprize, de la o roată a olarului şi până la cei care produc păstrăv în cobză. Sunt lucruri care cred eu că nu trec neobservate. Şi am văzut foarte mulţi oameni care au stat la rând pentru a cumpăra produse din Bucovina”, a mai declarat Gheorghe Flutur. El a subliniat faptul că până sâmbătă, a doua zi a târgului, producătorii suceveni şi-au vândut toată marfa cu care au venit, fiind nevoiţi să se reaprovizioneze pentru a avea ce să vândă şi duminică, în ultima zi a evenimentului. Preşedintele CJ Suceava a arătat că în urma discuţiilor, clujenii care şi-au făcut cumpărăturile de la producătorii suceveni au solicitat ca aceştia să-şi deschidă magazine proprii în oraşul lor.

Pe de altă parte, şeful administraţiei judeţene a spus că acţiunea de la finalul săptămânii trecute a avut loc în cadrul unui parteneriat între Suceava şi Cluj, între asociaţiile „Produs în Bucovina” şi „Produs de Cluj”. Flutur a arătat că Asociaţia „Produs de Cluj” a fost înfiinţată după modul asociaţiei din judeţul Suceava.

Gheorghe Flutur a mai precizat că pentru două săptămâni, Asociaţia „Produs de Cluj” va fi prezentă, la Suceava, în cadrul Târgului de Toamnă.

Nu în ultimul rând, preşedintele CJ Suceava a declarat că pe parcursul târgului de la Cluj-Napoca a auzit numeroase aprecieri din partea vizitatorilor pentru autenticul prezentat, dar şi pentru artiştii profesionişti şi amatori care i-au încântat pe clujeni cu spectacolele lor. „De aceea sunt mulţumit de participarea foarte bună a echipelor noastre, şi de aici încolo las clujenii să vorbească, dar eu cred că de la sine se vede că este o mare reuşită ceea ce am făcut noi, în aceste zile, la Cluj”, a încheiat Gheorghe Flutur. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur consideră că prezentarea ofertei judeţului Suceava la Cluj a fost o reuşită.
 Vizualizări articol: 1923 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Flutur consideră că prezentarea ofertei judeţului Suceava la Cluj a fost o reuşită1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei