Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 oct 2017 - Anul XXII, nr. 235 (6651)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Dramă

Starea Mariei Gavril și a fiicei sale Anastasia rămâne în continuare critică

Luni, 16 Octombrie 2017 (12:47:42)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Soția preotului Petru Gavril, Maria și fiica lor, Anastasia, în vârstă de 10 ani, este în continuare critică, iar medicii fac tot ce e omenește posibil pentru salvarea lor. Șeful secției Anestezie- Terapie Intensivă din Spitalul de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava, dr. Dorin Stănescu, a declarat, luni, că pacienta are nevoie masiv de sânge, o grupă rară, B III negativ. ”A pierdut foarte mult sânge. Ieri i-am făcut transfuzie cu patru pungi de sânge și abia a ajuns hemoglobina la 2, față de 12-15, cât ar fi normal. După intervenții chirurgicale multe, mari și multidisciplinare, facem terapie intensivă pentru a recupera tot ce se poate. A avut leziuni interne foarte grave, policontuzionată, un traumatism cranio-cerebral grav, ceea ce ne face să menținem prognosticul rezervat”, a declarat medicul.

Dr. Stănescu a mai spus că orice donator de sânge, indiferent de grupa pe care o are, este binevenit pentru că spitalul are mare nevoie de sânge.

Purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Mihai Ardeleanu, a afirmat, la rândul său, că drama familiei Gavril a impresionat extrem de puternic personalul medical, îndeosebi pe cel din Unitatea de Primiri Urgențe și ATI. ”După acest weekend cumplit, personalul spitalului este copleșit și îngrozit de gravitatea cazurilor care au fost”, a spus dr. Ardeleanu. El a amintit că, pe lângă cei patru membri ai familiei Gavril, care au supraviețuit accidentului și au ajuns la spital, în secția ATI o altă victimă a unui accident rutier petrecut duminică dimineață, un tânăr de 25 ani, se zbate între viață și moarte. Un alt tânăr implicat în acest accident, în vârstă de 17 ani, a murit.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Starea Mariei Gavril și a fiicei sale Anastasia rămâne în continuare critică.
 Vizualizări articol: 8475 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Starea Mariei Gavril și a fiicei sale Anastasia rămâne în continuare critică2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei