Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 oct 2017 - Anul XXII, nr. 235 (6651)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Campioane inenarabile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Acum, la jumătatea toamnei, încep să se întâmple lucruri interesante în fotbalul european. Juventus pierde acasă după mai bine de doi ani (Thereau înscria atunci pentru Udinese), cade pe locul trei şi pierde contactul cu liderul Napoli, distanţat acum la cinci puncte, în urma victoriei pe terenul Romei. Şi poate că, în anul în care Hamsik îl va depăşi pe Maradona la numărul golurilor marcate pentru Napoli, un nou titlu de campioană va da un oarecare sens acestui eveniment. Ţinând cont că napoletanii merg ceas, cu opt victorii din tot atâtea meciuri, cred că ne putem permite să sperăm că seria Bătrânei Doamne se va încheia. Forza Chiricheş! Să mai spunem că Lazio este echipa care a deraiat-o pe Juve, după ce a fost condusă la pauză! Ca urmare, echipa lui Sergiu Radu urcă pe patru, la egalitate de puncte cu victima sa.

În Anglia, Arsenal nu avea până acum gol înscris în deplasare, problemă rezolvată în această a opta etapă, dar asta nu i-a împiedicat pe tunari să piardă la Watford, care nu avea victorie acasă! Se profilează un nou sezon marca Wenger. Însă campionatul din Albion ne-a rezervat una şi mai gogonată: Crystal Palace, 0 goluri şi 0 puncte în şapte etape, o bate pe Chelsea, campioana en titre! Uite de-aia casele de pariuri o duc bine-mersi.

Continui cu tenis, fiindcă un nou turneu Masters se încheie cu o finală Nadal-Federer! Spaniolul sosea în acest ultim act de la Shanghai cu 16 victorii la rând, adunate la US Open şi Beijing, pe lângă cele de la turneul curent. În schimb, elveţianul era în căutarea tenisului său imponderabil, pe care îl accesa doar pe bucăţele, suficient totuşi pentru accesul în finală. Astfel, schimbarea trendului din ultima vreme al întâlnirilor directe părea iminentă, când colo, ce să vezi?! Roger serveşte ca un apucat: doar opt puncte pierdute în două seturi, nici o minge de break pentru Rafa, un game de 50 de secunde! În rest, Roger a furat clipe preţioase din timpul adversarului, cu multe-multe mingi luate din urcare sau chiar din drop, reuşind trei break-uri şi, deci, o nouă victorie: are 5-0 anul acesta!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campioane inenarabile.
 Vizualizări articol: 1435 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Campioane inenarabile5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei