Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 oct 2017 - Anul XXII, nr. 235 (6651)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsuri

Parcările din incinta Spitalului de Urgenţă Suceava vor fi cu plată, inclusiv pentru medici

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Amenajarea a încă 100 de locuri de parcare la Spitalul de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava include şi introducerea unui sistem de taxare pentru timpul cât maşina se află în curtea unităţii medicale. Managerul Vasile Rîmbu a declarat că parcările vor fi prevăzute cu bariere pentru acces controlat şi că vor fi taxate. Sistemul va fi nediscriminatoriu şi se va aplica inclusiv pentru personalul spitalului. Doar câteva locuri vor rămâne pentru protocol, rezervate oaspeţilor de rang înalt.

Noua parcare a Spitalul de Urgenţă va avea 100 de locuri şi va fi amenajată în zona dinspre Serviciul Judeţean de Ambulanţă. Investiţia este estimată la aproximativ 200.000 de euro şi finanţarea este asigurată de Consiliul Judeţean, în parteneriat cu spitalul.

Managerul spitalului, Vasile Rîmbu, a afirmat că investiţia este absolut necesară, având în vedere numărul foarte mare de solicitări de locuri de parcare, venite atât din partea familiilor pacienţilor, cât şi a personalului care lucrează în spital. Suprafaţa platformei parcării este, potrivit planurilor, de 2.522 mp, iar cadrul natural care va trebui refăcut reprezintă o suprafaţă de circa 660 mp.

Necesitatea noii parcări derivă şi din faptul că demararea proiectului de extindere şi modernizare a corpului F va afecta parcarea din spatele spitalului.

În noile spaţii care se vor amenaja prin înălţarea cu un nivel a corpului F se va extinde secţia Cardiologie a Spitalului de Urgenţă. Cei 670 mp de construcţie în plus vor permite dublarea numărul de paturi la cardiologie, o secţie extrem de solicitată, mai ales că în judeţul Suceava sunt în evidenţă aproximativ 160.000 de oameni cu afecţiuni cardiace. 15-20 de paturi vor fi destinate terapiei intensive şi tot aici vor fi integrate compartimentul de radiologie intervenţională şi cel de stimulare şi electrofiziologie cardiacă. Valoarea investiţiei de 1,5 milioane de euro este asigurată de administraţia judeţeană şi din veniturile proprii ale spitalului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Parcările din incinta Spitalului de Urgenţă Suceava vor fi cu plată, inclusiv pentru medici.
 Vizualizări articol: 3665 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Parcările din incinta Spitalului de Urgenţă Suceava vor fi cu plată, inclusiv pentru medici5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   R: trimis de
(16 oct 2017, 15:24:35
Oamnei buni, de ce va mirati asa. Eu am fost acum 2 ani in urma la spitalul din Botosani si paiusii de acolo pentru ca sa parchez maina in curtea spitalului am platit 5 lei, si ce parcare aveau ca ziceai ca esti la tara, adica pamant si nu asfalt. Intr-adevar este ilegal ce face domnu Rimbu. Este cumva spital privat sau de stat, vin eu cu intrebarea? Asta este judetul Suceava, un oras al magazinelor, murdar, poluat si toate alea.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei