Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 oct 2017 - Anul XXII, nr. 235 (6651)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Şcheia

Un adolescent şi-a găsit sfârşitul într-un accident de moped

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tragic accident de moped a curmat viaţa unui adolescent de 17 ani, din comuna Stroieşti. Nenorocirea a fost semnalată poliţiştilor duminică dimineaţă, în jurul orei 06.20, când oamenii legii au fost anunţaţi despre producerea unui accident pe strada Centurii din comuna Şcheia. O echipă operativă deplasată la faţa locului a constatat faptul că, în timp ce conducea mopedul spre direcţia restaurantului Polaris din comuna Şcheia, Ionuţ C., în vârstă de 25 de ani, din comuna Stroieşti, având ca pasager un tânăr de 17 ani, din aceeaşi localitate, la un moment dat a pierdut controlul asupra direcţiei şi a acroşat bordura din partea stângă a drumului. În urma impactului, mopedul s-a răsturnat pe şosea, aruncându-i pe carosabil pe cei doi ocupanţi ai vehiculului. Impactul puternic cu asfaltul a dus la moartea tânărului de 17 ani aflat pe moped şi vătămarea corporală gravă a celui care conducea mopedul. Conducătorul vehiculului a fost transportat la spital de un echipaj al ambulanţei, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Cercetările ulterioare făcute în baza de date a poliţiei, au stabilit faptul că tânărul de 25 de ani care conducea mopedul nu avea permis de conducere. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi vătămare corporală din culpă. Corpul neînsufleţit al tânărului de 17 ani a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Suceava, necropsia urmând să stabilească cauza morţii acestuia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un adolescent şi-a găsit sfârşitul într-un accident de moped.
 Vizualizări articol: 4830 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un adolescent şi-a găsit sfârşitul într-un accident de moped0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei