Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 oct 2017 - Anul XXII, nr. 235 (6651)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mandate de arestare

Doi bărbaţi care au tâlhărit un bătrân au ajuns după gratii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două zile de cercetări şi investigaţii complexe au dus la identificarea şi prinderea a doi indivizi care, sub ameninţări cu violenţa, au reuşit să sustragă bani din casa unui bătrân din comuna Volovăţ.

Poliţia municipiului Rădăuţi a fost sesizată în timpul nopţii de joi spre vineri, în jurul orei 02.25, despre faptul că un bătrân în vârstă de 85 de ani, din comuna Volovăţ, a fost victima unei tâlhării comise în timpul nopţii. Cercetările au demarat imediat la faţa locului, oamenii legii stabilind cum s-au petrecut lucrurile. Astfel, s-a stabilit că în jurul orei 01.00, în timp ce bătrânul dormea singur într-o încăpere a casei, două persoane necunoscute au pătruns în interiorul locuinţei şi l-au ameninţat pe bătrân să le dea bani. În urma presiunilor şi ameninţărilor, victima le-a spus unde îşi păstra economiile, după care cei doi necunoscuţi au sustras suma de 2.000 de lei şi s-au făcut nevăzuţi. Cercetările întreprinse de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au dus la identificarea şi apoi localizarea celor doi autori în municipiul Rădăuţi. Astfel, un echipaj de poliţie i-a interceptat pe cei doi, i-a legitimat şi apoi a reţinut un bărbat în vârstă de 36 de ani din oraşul Vicovu de Sus şi un localnic din Rădăuţi, în vârstă de 27 de ani. În urma probelor adunate de poliţişti, pe numele celor doi suspecţi, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, au fost emise în timpul zilei de vineri ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, ei fiind introduşi în arestul IPJ Suceava. La propunerea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, cei doi au fost prezentaţi sâmbătă în faţa judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă. Magistraţii Judecătoriei Rădăuţi au dispus emiterea pe numele lor a două mandate de arest preventiv pentru 30 de zile, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi bărbaţi care au tâlhărit un bătrân au ajuns după gratii.
 Vizualizări articol: 1760 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Doi bărbaţi care au tâlhărit un bătrân au ajuns după gratii5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei