Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 sep 2017 - Anul XXII, nr. 216 (6632)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În echipă

Doi şoferi băuţi, prinşi dintr-un „foc” de un echipaj rutier

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii au depistat, joi, în trafic, mai mulţi şoferi băuţi sau fără permise de conducere, un caz aparte fiind înregistrat la Marginea, unde ambii şoferi opriţi de un echipaj rutier erau sub influenţa alcoolului.

Joi seară, în jurul orei 20.20, o patrulă de la Secţia Rurală Marginea a oprit pentru control două autoturisme, un Fiat Punto şi un Mercedes Vito, care se deplasau în coloană pe DJ 209K, în localitate. 

La volanul primei maşini era un bărbat în vârstă de 44 de ani, localnic, care emana halenă alcoolică. În urma verificării cu etilotestul a rezultat concentraţia de 0,30 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. A urmat şoferul Mercedesului, un bărbat tot din Marginea, în vârstă de 56 de ani, care de asemenea emana halenă alcoolică. În cazul acestuia a rezultat concentraţia de 0,66 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Dacă primul a scăpat doar cu o amendă şi cu permisul suspendat pentru 30 de zile, având concentraţia de alcool sub limita pentru care se întocmeşte dosar penal, al doilea şofer s-a ales cu dosar penal şi a fost condus şi la Spitalul municipal Rădăuţi, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

 

Mobilizare a poliţiştilor rutieri, în „ziua fără accidente”

21 septembrie a fost declarată ”Ziua Europeană fără persoane decedate prin accidente rutiere”, iar în aceste condiţii, pe raza judeţului Suceava, poliţiştii rutieri şi cei de ordine publică cu sarcini pe linie rutieră au organizat şi desfăşurat acţiuni în sistem integrat pe toate categoriile de drum cu risc crescut de accidente rutiere. S-au organizat mai multe acţiuni de control şi au fost verificaţi mai mulţi şoferi cu etilotestul decât într-o zi obişnuită. 

Pe parcursul unei singure zile au fost constatate 11 infracţiuni la regimul rutier şi au fost aplicate 377 de amenzi, din care 141 pentru depăşiri ale limitelor de viteză înregistrate cu radarul. Poliţiştii au suspendat 24 de permise de conducere şi au retras 18 certificate de înmatriculare.

De asemenea, în cadrul acţiunii de control au fost amendaţi şi 11 biciclişti, mopedişti şi căruţaşi.

Dintre cazurile mai grave, joi noapte, în jur de 23.10, la Păltinoasa, în zona sensului giratoriu de la intersecţia DN 17 cu DN 2E, a fost depistat conducând un autovehicul un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Păltinoasa, care nu este posesor de permis de conducere şi care a refuzat să sufle în etilotest ori să-i fie recoltate probe biologice de sânge.

Pe numele său a fost deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de refuzul sau sustragerea conducătorului unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemie şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana care nu posedă permis de conducere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi şoferi băuţi, prinşi dintr-un „foc” de un echipaj rutier.
 Vizualizări articol: 3112 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi şoferi băuţi, prinşi dintr-un „foc” de un echipaj rutier0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei