Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 aug 2017 - Anul XXII, nr. 192 (6608)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Spectacol aviatic

Drumuri suplimentare de acces şi transport TPL către aeroport pentru Suceava Air Show

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ediţia de anul acesta a mitingului aviatic Suceava Air Show va avea loc astăzi, între orele 15:00 şi 20:30, pe Aeroportul Internaţional "Ștefan cel Mare" din oraşul Salcea. Cei care vor dori să participe la demonstraţiile aeriene vor avea la dispoziţie pentru a ajunge la eveniment mai multe drumuri suplimentare de acces către aeroport, dar şi transport cu autobuze ale TPL. Pe lângă accesul pe DN 29 Suceava – Botoşani, pentru a se ajunge la aeroport cu autoturismele a fost amenajat fostul drum dinspre Dumbrăveni. Astfel, dinspre Botoşani se va putea ajunge la aeroport pe un drum care porneşte de la intrarea în oraşul Salcea, imediat după cimitir, şi care duce către capătul sudic al pistei de aterizare. Un alt drum de acces a fost amenajat dinspre Zvoriştea – Hănţeşti – Siminicea, maşinile ajungând în spatele aeroclubului, iar apoi prin capătul sudic al pistei de aterizare către parcările special amenajate. Organizatorii au precizat că toate drumurile de acces noi au fost semnalizate corespunzător, astfel încât accesul publicului să fie cât mai facil.

În acelaşi timp, cei care vor dori să plece din Suceava către aeroport vor avea la dispoziţie şi autobuze ale TPL. Acestea vor începe să circule către aeroport începând cu ora 13:00, din 30 în 30 de minute, cu plecare din staţia din centrul Sucevei. Conducerea TPL a anunţat că preţul unui bilet va fi de 2 lei pentru o călătorie, iar pentru aceste curse speciale către aeroport abonamentele nu vor putea fi folosite. Autobuzele vor circula din centrul Sucevei către aeroport doar cu o singură oprire, în staţia Orizont din Burdujeni.

 

Spectacole cu avioane militare şi elicoptere de luptă

Organizatorii mitingului aviatic au mai precizat că publicul va avea acces într-un spaţiu delimitat pe platforma de îmbarcare a aeroportului, dar şi pe un teren aflat după noul turn de control, spre capătul sudic al pistei. Pentru maşini vor putea fi folosite două parcări, cea de la Centrul Economic Bucovina, din apropierea aeroportului, precum şi o parcare cu circa 500 de locuri amenajată în apropierea zonei destinate publicului, în spatele noului turn de control, tot spre sudul pistei de aterizare.

Organizatorii au făcut apel la cei care vor veni cu maşinile să nu le mai parcheze pe drumul de acces către aeroport, ci în parcările special amenajate pentru acest eveniment, în total fiind disponibile circa 1.000 de locuri.

În premieră, la ediţia de anul acesta a Suceava Air Show, spectatorii vor asista la demonstraţii cu două avioane militare IAR 99 Șoim şi două elicoptere de luptă IAR 330 Puma Socat. Spectacolul va fi deschis de prezentarea drapelului naţional de către preşedintele Bucovina Fly Club, Daniel Mitric, acesta urmând să piloteze o aeronavă Zlin Savage, după care spectatorii îi vor putea vedea pe paraşutiştii Aeroclubului României, care vor coborî având la ei drapelul României. Și anul acesta, la mitingul aviatic de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” va participa multiplul campion Jurgis Kayris. Ultima evoluţie a spectacolului aviatic va începe la ora 20:15, cu o acrobaţie aeriană susţinută de Jurgis Kayris şi Iacării Acrobaţi, completată de un spectacol pirotehnic.

Vă prezentăm alăturat programul complet al manifestărilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Drumuri suplimentare de acces şi transport TPL către aeroport pentru Suceava Air Show.
 Vizualizări articol: 3847 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Drumuri suplimentare de acces şi transport TPL către aeroport pentru Suceava Air Show5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei