sâmbătă, 26 aug 2017 - Anul XXII, nr. 192 (6608)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,97 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5781 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Viitorul sau Naţionala?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

...cald. Până la căldura de la anul, pe vremea asta, mai avem însă de suferit în grupa din Europa League în care va fi fost trimisă Steaua după tragerea la sorţi de ieri, despre care nu ştiu nimic la ora la care scriu articolul acesta. Aşadar, după ce a fost făcută praf şi pulbere în returul de pe toloaca cu nisip, un singur om dintre toţi cei predispuşi la vorbit pe subiectul ăsta a fost corect şi logic în tot ceea ce a declarat. Culmea e că este cel de la care te-ai fi aşteptat cel mai puţin. Se numeşte Becali Gheorghe şi, la formularea redactorului TV, cum că Steaua a fost egală Sporting-ului timp de 4 reprize, a răspuns foarte corect: "Care egală? A fost egală doar pe tabelă. În joc a fost clar inferioară de la primul fluier până la final". De aici, te gândeşti că Steaua ar putea chiar face o figură frumoasă în Europa, din moment ce patronul e conştient de ce valoare au angajaţii săi. Faptul că a cumpărat şi continuă să cumpere jucători e o dovadă că se urmăreşte totuşi performanţa. Ceea ce nu mă împiedică să mă gândesc că dacă ar veni o ofertă consistentă pentru Alibec (asta despre care se vorbeşte, de vreo 10 milioane, pare o glumă, din moment ce atât a plătit Anderlecht pentru Stanciu), Becali l-ar vinde fără ezitare. În fond, această întreprindere are nevoie şi de profit, iar până ieri, conform Gazetei Sporturilor, cât a câştigat de la UEFA a şi investit în jucători noi, deci e pe zero. Profitabilă părea şi întreprinderea Viitorul până mai ieri, alaltăieri. Numai că rezultatele, mai ales cele din preliminariile europene, lotul (care pare o încropeală), atitudinea în joc, vânzarea de jucători inclusiv contracandidatelor la titlu, retragerea unei echipe din competiţie, precum şi speculaţiile în legătură cu mutarea tarabei pe malul Bosforului, toate vorbesc destul de limpede despre intenţia lui Gică de a lichida afacerea. Altfel spus, Gică manifesta un dezinteres total faţă de ce e în ţară, încât mă gândesc că se pregăteşte deja să preia, pe persoană fizică, Naţionala. V-ar mira?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Viitorul sau Naţionala?.
 Vizualizări articol: 1545 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Viitorul sau Naţionala?5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei