Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 iul 2017 - Anul XXII, nr. 148 (6564)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Coşmar

Patru tineri, arestaţi pentru un viol în grup. Victima a fost luată cu forţa din faţa casei şi dusă în pădure

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Patru tineri din comuna Adâncata au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, pentru infracţiuni de viol şi lipsire de libertate ori complicitate la aceste infracţiuni, în cazul unei femei în vârstă de 34 de ani, care a fost luată cu forţa din faţa casei şi dusă în pădure, unde a fost violată. Fapta a fost comisă în noaptea de 29 spre 30 iunie, însă a fost sesizată a doua zi. Poliţiştii judiciarişti suceveni au demarat o amplă anchetă la Adâncata în ultimele zile, doi dintre suspecţi fiind identificaţi sâmbătă, iar alţi doi duminică. Din informaţiile noastre, mai este şi un al cincilea suspect care este căutat de poliţişti.

 

Femeia, luată pe sus din curtea casei. Nimeni nu a sesizat nimic

Femeia în vârstă de 34 de ani este mama a doua fetiţe care sunt date în plasament. În ultima perioadă aceasta se mutase la Mitoc, iar pe la casa din Adâncata venea doar periodic. În seara zilei de 29 iunie, femeia a fost urmărită în timp ce mergea de la un magazin din Adâncata spre casă. Din scenariul conturat de anchetatori a rezultat că femeia a fost luată cu forţa din curtea casei sale şi dusă într-un loc izolat, în pădure, fără ca vreun vecin sau altcineva să sesizeze ce se întâmplă. În pădure, femeia a fost obligată să întreţină relaţii sexuale. Victima a trăit momente de coşmar, hainele fiindu-i sfâşiate, după care a fost violată în grup. Actul sexual a fost ulterior confirmat medico-legal, totodată femeia având şi leziuni prin agresiune.

 

Femeia s-a salvat singură, profitând de starea de ebrietate a autorilor 

Femeia a scăpat la un moment dat de pe mâna agresorilor şi a fugit acasă. Atacatorii erau sub influenţa băuturilor alcoolice şi par să fi acţionat fără a realiza prea bine ce fac. O dovadă în acest sens este şi că femeia îi cunoştea pe toţi, astfel că aceştia nu aveau cum scăpa de răspunderea penală.

Marian Ilie Muha, în vârstă de 21 de ani, Marian Chelariu, tot de 21 de ani, Andrei Vasilică Stanciu, în vârstă de 20 de ani, şi Florin Onofrei, de 27 de ani, sunt cei patru suspecţi puşi sub acuzare în acest caz. Suspecţii au fugit de acasă şi au încercat să se ascundă, fiind prinşi pe rând.

Având în vedere gravitatea faptelor, procurorii au solicitat în cazul tuturor celor patru arestarea preventivă. Judecătorii au admis propunerile şi au emis mandate de arestare preventivă pe numele tuturor celor patru.

Mandatele de arestare preventivă pot fi contestate la instanţa superioară.

Pe parcursul cercetărilor urmează a se stabili gradul de participaţie al fiecăruia la comiterea faptei.

Cei patru inculpaţi arestaţi de bucură de prezumţia de nevinovăţie, până la o decizie definitivă a instanţelor de judecată.

Pentru un viol asemănător, foarte sălbatic, comis în toamna anului trecut la Cârlibaba, în tabăra de culegători de fructe de pădure, cei şase inculpaţi trimişi în judecată au primit pedepse care însumează peste 40 de ani de închisoare, sentinţa nefiind încă definitivă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru tineri, arestaţi pentru un viol în grup. Victima a fost luată cu forţa din faţa casei şi dusă în pădure.
 Vizualizări articol: 7626 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Patru tineri, arestaţi pentru un viol în grup. Victima a fost luată cu forţa din faţa casei şi dusă în pădure5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei