Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 iul 2017 - Anul XXII, nr. 148 (6564)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Record

146 de permise auto reținute și peste 1.500 de sancțiuni în cadrul unei acțiuni prelungite a poliției

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O acțiune prelungită a poliției pentru asigurarea siguranței rutiere și a combaterii actelor de comerț ilicit a dus la reținerea unui număr record de permise de conducere ale celor care au încălcat flagrant legea circulației rutiere. În același timp, un număr mare de sancțiuni contravenționale a fost îndreptat împotriva celor care nu respectă ordinea și liniștea publică, încălcând și normele de practicare a comerțului în județ. 

Acțiunea s-a desfășurat în perioada 26 iunie-2 iulie, în întreg județul fiind implicați peste 300 de polițiști din mai multe departamente ale instituției. Traficul rutier a fost monitorizat în această perioadă de 9 autospeciale radar, în ultimele 4 zile fiind suplimentate de alte autospeciale cu detectare radar, în care au acționat opt echipaje rutiere din județele Iași, Maramureș, Botoșani și Bistrița-Năsăud. Pe lângă aceste radare montate pe autospecialele specializate, polițiștii au folosit și două radare pistol de tip TrueCam, care au fost folosite pentru depistarea celor care încalcă regimul legal de viteză în trafic. 

 114 echipaje de poliție au fost zilnic în teren şi acționat pentru descurajarea faptelor antisociale, fiind organizate zilnic peste 120 de patrule de ordine publică.

În cadrul acțiunii organizate de polițiști au fost aplicate 1.567 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 639.020 de lei. Cele mai multe dintre aceste sancțiuni,  1.306, s-au îndreptat împotriva celor care nu respectă normele de circulație pe drumurile publice, iar 128 au privit nerespectarea ordinii și liniștii publice. De remarcat ar fi faptul că au fost reținute un număr record de 146 permise de conducere, din care 15 pentru consum de alcool, 46 de permise pentru depășirea vitezei cu mai mult de 50 de km/h peste limita admisă pe respectivul segment de drum, 85 de permise fiind reținute pentru alte abateri la regimul rutier. Au fost retrase de asemenea 44 de certificate de înmatriculare, fiind aplicate 649 de sancțiuni contravenționale pentru depășirea regimului legal de viteză. 

Prezența unui număr mare de polițiști în teren, care au intensificat în această perioadă activitatea de patrulare și investigare, a făcut ca 37 de autori ai unor infracțiuni să fie prinși în flagrant, fiind confiscate bunuri fără proveniență justificată în valoare de 61.804 lei. În cele 7 zile de acțiune polițiștii au intervenit la  453 de evenimente, mare parte din acestea fiindu-le semnalate prin numărul unic 112, au fost identificați 5 autori ai unor cauze rămase cu autori necunoscuți și au fost depistate 6 persoane date în urmărire națională și internațională.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 146 de permise auto reținute și peste 1.500 de sancțiuni în cadrul unei acțiuni prelungite a poliției.
 Vizualizări articol: 4378 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
146 de permise auto reținute și peste 1.500 de sancțiuni în cadrul unei acțiuni prelungite a poliției4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei