Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 iun 2017 - Anul XXII, nr. 140 (6556)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţie poliţie

Șoferul beat care a acroşat cu maşina o femeie pe o trecere de pietoni pe Calea Unirii, băgat 24 de ore după gratii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bărbatul în vârstă de 65 de ani care a acroşat cu autoturismul o femeie pe trecerea de pietoni din faţa Shopping City, în municipiul Suceava, a fost pus oficial sub acuzare pentru infracţiunea de conducere sub influenţa alcoolului, iar pe numele său a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Ordonanţa a fost emisă joi, în jurul orei 17.00, după ce poliţiştii de la Biroul Rutier Suceava au primit rezultatele probelor biologice de sânge recoltate după accident. Acestea au indicat valori de 1,98, respectiv 2 g/l alcool în sânge, aşadar o stare avansată de ebrietate.

Miercuri seară, în jurul orei 18.00, o femeie în vârstă de 53 de ani, din Suceava, s-a angajat în traversare pe trecerea de pietoni semaforizată din faţa complexului comercial, pe culoarea verde a semaforului. Din cercetările poliţiştilor rezultă că femeia s-a angajat în traversare dinspre Shopping City spre Interconti, fiind acroşată cu oglinda retrovizoare de un autoturism Renault Kangoo.
O ambulanţă ajunsă la faţa locului a preluat-o pe femeie conştientă şi a transportat-o la Spitalul Judeţean Suceava. Din fericire, victima nu a suferit leziuni grave.

La volanul maşinii implicate în accident a fost identificat Vasile Oniga, în vârstă de 66 de ani, din Suceava. Bărbatul era în vizibilă stare de ebrietate, iar aparatul etilotest a indicat concentraţia de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Chiar dacă accidentul în sine nu a fost grav, foarte alarmant este faptul că unii şoferi îşi permit să se urce la volan în asemenea stare, cu atât mai mult pe străzile aglomerate ale Sucevei. De asemenea, o circumstanţă agravantă este şi că femeia s-a angajat în traversare perfect regulamentar şi nu avea cum intui că un şofer nu îi va da prioritate la o trecere de pietoni semaforizată.

Având în vedere aceste aspecte importante şi impactul public al unui astfel de caz, poliţiştii au decis, împreună cu procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava, să emită ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele conducătorului auto. În baza acesteia, bărbatul a fost introdus, joi seară, în arestul poliţiei judeţene. Cel mai probabil, acesta va fi cercetat în continuare în libertate, dar sub măsura controlului judiciar.

Pe lângă conducere sub influenţa alcoolului acesta va mai răspunde şi pentru infracţiune de vătămare corporală din culpă, însă asta în funcţie de decizia femeii lovite de maşină de a depune sau nu plângere. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șoferul beat care a acroşat cu maşina o femeie pe o trecere de pietoni pe Calea Unirii, băgat 24 de ore după gratii.
 Vizualizări articol: 2529 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Șoferul beat care a acroşat cu maşina o femeie pe o trecere de pietoni pe Calea Unirii, băgat 24 de ore după gratii5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei