Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 iun 2017 - Anul XXII, nr. 140 (6556)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pagube

Arbori căzuţi pe carosabil, circulaţie blocată şi peste 26.000 de consumatori fără energie electrică, după o furtună puternică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O furtună puternică ce a durat câteva zeci de minute a provocat blocarea circulaţiei rutiere în mai multe zone ale judeţului, în timp ce peste 26.000 de consumatori au rămas fără alimentare cu energie electrică. Ieri la amiază, când judeţul Suceava era sub incidenţa unui cod portocaliu de precipitaţii, mai mulţi copaci au fost doborâţi de vântul puternic, ajungând pe carosabil. Astfel, în cursul zilei de ieri, de la ora 13:15, timp de aproximativ 30 de minute, circulaţia rutieră a fost oprită pe DN 17 şi DN 17B, în judeţul Suceava, din cauza mai multor copaci care au căzut pe carosabil şi au blocat ambele sensuri de mers. Circulaţia a fost blocată pe DN 17 la kilometrul 153 + 200 de metri, între localităţile Vatra Dornei şi Iacobeni, şi pe DN 17B la kilometrul 37 + 100 de metri, între localităţile Crucea şi Broşteni. La faţa locului au intervenit utilaje speciale pentru îndepărtarea copacilor, în vederea reluării traficului în condiţii normale. Potrivit prefectului judeţului Suceava, Mirela Adomnicăi, în urma intervenţiilor pe cele două tronsoane de drum s-a reuşit deblocarea traficului. Mirela Adomnicăi a mai precizat că probleme au fost înregistrate şi pe drumul naţional care face legătura între Spătăreşti şi Fălticeni, unde circulaţia a fost blocată parţial, tot din cauza unor arbori căzuţi pe carosabil.

De asemenea, în zona Cotârgaşi-Broşteni furtuna a pus la pământ arbori care însumează 1.000 mc de material lemnos.

Probleme au fost înregistrate şi în alimentarea cu energie electrică a mai multor localităţi, prefectul precizând că, în total, aproximativ 26.000 de consumatori din 31 de localităţi din zona Dornelor şi Fălticeni au rămas fără energie electrică după furtuna de ieri la amiază. Cele mai mari probleme au fost în oraşul Broşteni, care a rămas în totalitate nealimentat cu energie electrică. Aceasta după ce mai mulţi arbori au căzut în zona Puzdra peste reţeaua de alimentare cu energie electrică. Alte probleme au mai fost înregistrate în comuna Râşca, unde un copac a căzut pentru un stâlp de electricitate, mai mulţi consumatori rămânând fără energie electrică.

Mirela Adomnicăi a precizat că zece echipe de intervenţie au lucrat ieri pentru realimentarea tuturor consumatorilor deconectaţi de la reţeaua de energie electrică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Arbori căzuţi pe carosabil, circulaţie blocată şi peste 26.000 de consumatori fără energie electrică, după o furtună puternică.
 Vizualizări articol: 5699 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Arbori căzuţi pe carosabil, circulaţie blocată şi peste 26.000 de consumatori fără energie electrică, după o furtună puternică5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei