Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 mai 2017 - Anul XXII, nr. 109 (6525)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În weekend

Numeroase infracţiuni constatate şi aproape 1.000 de amenzi aplicate, în trei zile de acţiune a poliţiei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O amplă acţiune a poliţiei desfăşurată la finalul săptămânii trecute a scos în stradă circa 600 de poliţişti. În cele trei zile de controale organizate de Inspectoratul General al Poliţiei Române s-au constatat 36 de infracţiuni, fiind aplicate aproape 1.000 de amenzi contravenţionale.

Poliţiştii de ordine publică au făcut 21 de controale, mai ales în zona barurilor şi a discotecilor, fiind constatate 12 infracţiuni. Ei au fost nevoiţi să aplice 197 de sancţiuni contravenţionale privind ordinea şi liniştea publică.

Poliţiştii de la rutieră au fost la datorie pentru prevenirea accidentelor de circulaţie şi fluidizarea traficului rutier, iar în urma controalelor au constatat 14 infracţiuni rutiere, dintre care şapte pentru conducerea sub influenţa alcoolului. Totodată, în cadrul acţiunii oamenii legii au aplicat 658 de sancţiuni contravenţionale privind circulaţia pe drumurile publice, au reţinut 40 de permise de conducere şi au retras 22 de certificate de înmatriculare.

Oamenii în uniformă specializaţi în arme, explozivi şi substanţe periculoase au desfăşurat mai multe acţiuni în aceeaşi perioadă, dintre care două pe linie de arme-braconaj şi una pe linie de substanţe periculoase, în care au fost constatate patru infracţiuni, fiind indisponibilizate 4 arme şi 13 elemente de muniţie.

Poliţiştii de investigaţii criminale au constatat cinci infracţiuni de natură judiciară. Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au aplicat 69 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 61 la legea pentru protejarea populaţiei împotriva activităţilor comerciale ilicite. În timpul acţiunii au fost confiscate ţigarete de contrabandă şi alcool în valoare de peste 160.000 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Numeroase infracţiuni constatate şi aproape 1.000 de amenzi aplicate, în trei zile de acţiune a poliţiei.
 Vizualizări articol: 2293 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Numeroase infracţiuni constatate şi aproape 1.000 de amenzi aplicate, în trei zile de acţiune a poliţiei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ochiuri cu urzici Acest preparat este prin excelenţă o mâncare specifică primăverii, dar cei ce au avut inspiraţia să congeleze urzici proaspete au remarcat că se pot folosi la fel de bine, în orice anotimp, urzicile congelate pentru acest fel rustic.... Citeşte