Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 mai 2017 - Anul XXII, nr. 109 (6525)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Noaptea Muzeelor, sâmbătă, la Suceava şi Fălticeni

Marţi, 16 Mai 2017 (15:12:53)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Duplex muzeal Suceava - Fălticeni de Noaptea Muzeelor, eveniment ce va fi marcat în acest an sâmbătă, 20 mai. La ora 18:00, la Muzeul de Istorie va avea loc un spectacol instrumental şi de poezie, susţinut de elevi ai Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava. Tot la ora 18:00, la Muzeul Satului Bucovinean este programat un spectacol folcloric susţinut de Ansamblul Artistic Profesionist „Ciprian Porumbescu” Suceava, iar la Hanul Domnesc, de la aceeaşi oră, sucevenii se pot bucura de un recital susţinut de Cătălin Condurache şi Sandy Deac.

În programul Noaptea Muzeelor la Suceava, de la ora 19:30, la Muzeul de Ştiinţele Naturii, va avea loc un recital de nai susţinut de Asociaţia culturală „Friedrich Schwartz”, iar de la ora 21:30, la Cetatea de Scaun a Sucevei, este programat spectacolul pirotehnic „Ciuleandra”, susţinut de Ordinul Solomonarilor Suceava.

De Noaptea Muzeelor, sucevenii vor putea vizita şi muzeele din Fălticeni, prin intermediul unui parteneriat încheiat între Muzeul de Artă „Ion Irimescu” Fălticeni şi Muzeul Bucovinei. Pe 20 mai, la ora 18:00 şi la ora 21:00, un autocar va pleca din municipiul Suceava (din faţa Muzeului de Istorie) spre Fălticeni, unde doritorii vor putea vizita Muzeul de Artă „Ion Irimescu”, Muzeul Apelor „Academician Mihai Băcescu” şi Galeria Oamenilor de Seamă. În cadrul acestui parteneriat, mai mulţi fălticeneni vor putea să viziteze Muzeul de Istorie şi Cetatea de Scaun. Plecările din Fălticeni vor avea loc la orele 17:30 şi 21:30, din faţa Muzeului de Artă „Ion Irimescu”.

Intrarea la toate obiectivele este gratuită, începând cu ora 18:00, până la ora 24:00, cu excepţia Muzeul Satului Bucovinean, care se va închide la ora 20:00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noaptea Muzeelor, sâmbătă, la Suceava şi Fălticeni.
 Vizualizări articol: 2848 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Noaptea Muzeelor, sâmbătă, la Suceava şi Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ochiuri cu urzici Acest preparat este prin excelenţă o mâncare specifică primăverii, dar cei ce au avut inspiraţia să congeleze urzici proaspete au remarcat că se pot folosi la fel de bine, în orice anotimp, urzicile congelate pentru acest fel rustic.... Citeşte