Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 mai 2017 - Anul XXII, nr. 109 (6525)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Viteza, bat-o vina!

Deputatul Alexandru Băişanu, prins în timp ce gonea cu 142 km/h prin localitate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul ALDE de Suceava Ştefan Alexandru Băişanu a fost prins săptămâna trecută în timp ce gonea printr-o localitate din judeţul Bacău cu viteza de 142 km/h. Poliţiştii au întocmit documentele pentru a-i ridica permisul de conducere şi pentru a-i aplica amenda cuvenită.

Numai că, surpriză, parlamentarul sucevean nu a putut prezenta permisul de conducere, şi asta pentru că îl predase la poliţie cu câteva luni mai devreme, când a fost prins conducând cu viteză excesivă în judeţul Vrancea.

Ca urmare, poliţiştii din Bacău i-au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice în timp ce avea dreptul de conducere suspendat. Având în vedere calitatea de deputat pe care o are Alexandru Băişanu, dosarul a fost declinat pentru continuarea cercetărilor la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Totuşi, lucrurile sunt un pic diferite, iar cel mai probabil Alexandru Băişanu nu va fi trimis în judecată pentru că era la volan după ce i-a fost suspendat dreptul de a conduce.

În ianuarie 2017, parlamentarul a fost surprins de radar cu o viteză peste limita legală, astfel încât poliţiştii l-au amendat şi i-au suspendat permisul pentru o perioadă de trei luni.

Numai că, pe 13 februarie 2017, Băişanu a depus la Judecătoria Suceava o plângere contravenţională împotriva procesului verbal de sancţionare întocmit de poliţiştii vrânceni.

Ori, potrivit prevederilor articolului 118, aliniat 2, din OUG 195/2002, „plângerea contravenţională suspendă executarea amenzilor şi a sancţiunilor contravenţionale complementare de la data înregistrării acesteia până la data pronunţării hotărârii judecătoreşti”.

„Probabil singura mea greşeală a fost aceea că nu aveam asupra mea certificatul prin care să dovedesc faptul că am contestat în instanţă procesul verbal de sancţionare din Vrancea, iar operaţiunile despre acest demers nu au fost înregistrate în baza de date a Poliţiei. În plus, vreau să spun că eu am de circulat săptămânal câteva mii de kilometri, iar uneori se mai întâmplă să depăşesc viteza legală, dar asta doar pentru că doresc să-mi fac treaba aşa cum se cuvine în Parlament şi în circumscripţia electorală în care am fost ales”, a declarat Alexandru Băişanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Alexandru Băişanu, prins în timp ce gonea cu 142 km/h prin localitate.
 Vizualizări articol: 9097 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.29/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 14 voturi
Deputatul Alexandru Băişanu, prins în timp ce gonea cu 142 km/h prin localitate3.3514

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ochiuri cu urzici Acest preparat este prin excelenţă o mâncare specifică primăverii, dar cei ce au avut inspiraţia să congeleze urzici proaspete au remarcat că se pot folosi la fel de bine, în orice anotimp, urzicile congelate pentru acest fel rustic.... Citeşte