Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 mai 2017 - Anul XXII, nr. 109 (6525)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Susţinere

Ioan Balan: Votul din partea PNL Suceava va fi covârşitor pentru ca Ludovic Orban să preia preşedinţia PNL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele regional al PNL, deputatul de Suceava Ioan Balan, şi-a declarat oficial susţinerea pentru ca Ludovic Orban să preia preşedinţia la nivel naţional a acestei formaţiuni politice. Mai mult, Ioan Balan consideră că votul delegaţilor PNL Suceava la Convenţia Naţională de Alegeri pentru preşedinţia partidului va fi covârşitor în favoarea lui Ludovic Orban. Până în momentul de faţă, pentru funcţia de preşedinte al PNL şi-au depus candidaturile Ludovic Orban și Cristian Buşoi, Viorel Cataramă anunțând că își va depune și el candidatura.

Deputatul PNL de Suceava Ioan Balan a declarat ieri că atât el, cât şi ceilalţi parlamentari liberali suceveni au semnat şi susţin moţiunea depusă de Ludovic Orban pentru şefia PNL. Ioan Balan a adăugat că în urma discuţiilor pe care le-a avut cu primarii PNL din judeţul Suceava, fiecare dintre aceştia şi-a declarat susţinerea faţă de Ludovic Orban. „Sigur, vom avea delegaţi la Convenţia Naţională de Alegeri şi, în mod sigur, în mod statutar, vom avea un vot în cadrul Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL pentru susţinerea unuia dintre candidaţi pentru preşedinţia partidului. Însă din discuţiile informale pe care le-am avut până în prezent atât cu primarii, cât şi cu membrii filialelor noastre, votul din partea PNL Suceava va fi covârşitor pentru ca Ludovic Orban să preia preşedinţia partidului”, a declarat Ioan Balan.

Deputatul liberal sucevean consideră că Ludovic Orban este în momentul de faţă cel mai potrivit pentru a prelua funcţia de preşedinte al PNL.

„Ludovic Orban a avut înţelepciunea de a aduna în jurul lui o echipă puternică, o echipă valoroasă, care a avut rezultate electorale foarte bune. Acest lucru ne-a format convingerea că PNL va fi pe mâini bune cu Ludovic Orban preşedinte”, a spus Ioan Balan.

El a subliniat că Ludovic Orban a demonstrat în întreaga lui carieră politică faptul că este un adevărat liberal, inclusiv când PNL trecea prin momente de cotitură. Ioan Balan a amintit că Ludovic Orban a fost printre cei care s-au împotrivit alianţei PNL cu PSD, pentru a forma USL. „Acest lucru oferă garanţia că avându-l pe Ludovic Orban preşedinte nu vor exista blaturi politice între PNL şi PSD”, a precizat deputatul PNL de Suceava.

Convenţia Naţională de Alegeri pentru funcţia de preşedinte al PNL va avea loc în data de 17 iunie a.c., în prezenţa a circa 5.000 de delegaţi din întreaga ţară. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Balan: Votul din partea PNL Suceava va fi covârşitor pentru ca Ludovic Orban să preia preşedinţia PNL.
 Vizualizări articol: 1644 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Ioan Balan: Votul din partea PNL Suceava va fi covârşitor pentru ca Ludovic Orban să preia preşedinţia PNL3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ochiuri cu urzici Acest preparat este prin excelenţă o mâncare specifică primăverii, dar cei ce au avut inspiraţia să congeleze urzici proaspete au remarcat că se pot folosi la fel de bine, în orice anotimp, urzicile congelate pentru acest fel rustic.... Citeşte