Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 mai 2017 - Anul XXII, nr. 109 (6525)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Hai cu deparazitarea!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu mă număr neapărat printre cei fericiţi că Hagi şi Viitorul (neapărat în ordinea asta!) au câştigat campionatul României. Nu sunt nici fan al Stelei, deci faptul că ar putea deveni campioana după ce a pierdut de fapt titlul nu mi-ar aduce mari bucurii, dar asta nu mă împiedică să cred că şanse reale de a ajunge în grupele Champions' League are mai degrabă Steaua, nu Viitorul. Dincolo de toate aceste amănunte mai degrabă sentimentale, mă simt obligat să vă împărtăşesc unele din gândurile şi stările care m-au traversat în aceste ultime zile. Mai întâi, cred că Gheorghe Becali nu a trimis niciun memoriu la TAS. Dacă totuşi a făcut-o, mă sperie ideea că am ajuns în ultimul hal, astfel încât trebuie să apelăm la justiţia internaţională pentru a pune ordine în bătătura noastră. Rămâne să ne întrebăm dacă la proxima ocazie nu vom apela şi la justiţia divină! Un lucru însă e sigur: doar dacă ajunge în dezbaterea TAS acest subiect, indiferent de ce decizie s-ar lua (sau nu, adică ar lăsa forurile naţionale să decidă), în aceeaşi secundă, cei doi nesimţiţi aflaţi în funcţiile supreme la FRF şi LPF, Burleanu şi Iorgulescu, ar trebui să dispară. Să se facă adică deparazitarea, fiindcă despre demisii nu poate fi vorba: unde aţi pomenit dv demisii în România? La nesimţiţii din Parlament, la cei din Guvern, la partide, la...? Nicăieri, aşa că de ce ar apărea tocmai la fotbalul care, cum zicea Mitică, ăla liber, este oglinda societăţii? Cei doi nesimţiţi, într-un consens vecin cu porcia, au ales şi să nu fie de faţă la ultima etapă din campionatul ăsta devenit de rahat tocmai din cauza regulamentelor de rahat ale celor două organisme de rahat, sub pretextul...imparţialităţii! Un nesimţit imparţial, Burleanu, s-a uitat la fotbal pe nişte toloace din judeţul Botoşani, iar nesimţitul ălalalt, Iorgulescu, a privit la televizor etapa finală. Dar dacă s-ar fi dus (mergea şi să dea cu banul!) unul la Ovidiu şi ălalalt ar fi rămas în Bucureşti, urmând ca unul din ei să dea trofeul cui trebuia, n-ar fi fost imparţiali!? Ar fi ratat însă această nouă dovadă de nesimţire. Afară cu cei doi paraziţi!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hai cu deparazitarea!.
 Vizualizări articol: 1561 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Hai cu deparazitarea!5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ochiuri cu urzici Acest preparat este prin excelenţă o mâncare specifică primăverii, dar cei ce au avut inspiraţia să congeleze urzici proaspete au remarcat că se pot folosi la fel de bine, în orice anotimp, urzicile congelate pentru acest fel rustic.... Citeşte