Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 mai 2017 - Anul XXII, nr. 100 (6516)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

După o ceartă

Un individ care a produs un incendiu la locuinţa părinţilor a ajuns 24 de ore după gratii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Gest periculos din partea unui bărbat din oraşul Liteni, care după ce s-a certat cu părinţii, şi-a  dat foc la hainele adunate în curte, flăcările extinzându-se la o anexă din gospodăria celor doi bătrâni. În urma cercetărilor, bărbatul a fost acuzat de comiterea infracţiunii de distrugere, fiind reţinut după gratii pentru 24 de ore.

Incendiul izbucnit a fost anunţat la 112 de un vecin care a urmărit întreaga scenă. Constantin R., de 53 de ani, din oraşul Liteni s-a certat miercuri cu părinţii săi la locuinţa acestora din satul Rotunda, după ce în urmă cu ceva timp se mutase în casa acestora, în urma divorţului. Bărbatul este cunoscut de poliţiştii din oraş ca fiind consumator de băuturi alcoolice şi scandalagiu, fiind amendat pentru acest comportament în trecut. În urma unui astfel de scandal, părinţii octogenari i-au cerut acestuia să părăsească casa lor şi să-şi găsească o altă locuinţă. Miercuri, bărbatul le-a spus părinţilor că va pleca, şi-a luat o parte din haine, le-a dus în grădină şi le-a dat foc. Flăcările s-au extins rapid şi au cuprins o grămadă de strujeni de porumb şi două grămezi de lemne din apropiere. În urma intervenţiei vecinilor şi a pompierilor civili, incendiul a fost stins, fiind distruse în totalitate grămada de strujeni de porumb, o porţiune din gardul de scânduri şi parţial o grămadă de lemne,  prejudiciul fiind de aproximativ 400 de lei. La faţa locului a ajuns un echipaj de poliţie, care l-a imobilizat şi încătuşat pe bărbat, el fiind transportat la sediul Poliţiei Liteni pentru audieri. Pe numele său au fost demarate cercetări pentru comiterea infracţiunii de distrugere, iar în urma probelor adunate şi a prezentării cazului unui procuror de serviciu, acesta a dispus o măsură preventivă de reţinere a bărbatului de 53 de ani pentru 24 de ore, în arestul IPJ Suceava. La expirarea orelor de reţinere, procurorul a luat decizia continuării cercetărilor pentru comiterea infracţiunii de distrugere cu bărbatul în stare de libertate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un individ care a produs un incendiu la locuinţa părinţilor a ajuns 24 de ore după gratii.
 Vizualizări articol: 1725 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un individ care a produs un incendiu la locuinţa părinţilor a ajuns 24 de ore după gratii5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei