Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 mai 2017 - Anul XXII, nr. 100 (6516)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Va rezista Bătrâna Doamnă în faţa cuceritorul Ronaldo?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Carevasăzică, după ce făcuse mai mult figuraţie în această ediţie de Liga Campionilor, Ronaldo se trezeşte şi dă 5 cu Bayern în sferturi şi încă 3 cu Atletico în semifinală! Ar putea ajunge tot la 5, dacă o mai fi păstrat ceva şi pentru retur. Dacă nu, nu-i bai, mai e de jucat şi finala. Cu Juve, care n-a lăsat loc de surpriză în Principat, şi poate e mai bine aşa. Formidabil drumul parcurs de torinezi în ultimul an, în sus şi numa’n sus. De la instaurarea unei dominaţii teoretic nesănătoase pe plan intern, Juve a avansat an de an câte o treaptă şi în cupele europene. Dacă ar fi câştigat Liga Europa în 2014, urcuşul ar fi părut chiar planificat ştiinţific. Atunci, în 2014, Juve a fost eliminată de Benfica în semifinale, într-un final de meci tensionat, cu italienii câutând în van, cu om în plus, golul calificării. Jucau atunci în alb-negru un Vidal sau un Pogba, de care conducătorii n-au ţinut cu dinţii, asta poate şi pentru că jucătorii respectivi aveau gânduri de mărire în altă parte. Într-adevăr, cine credea că Juve ar putea performa şi dincolo de cizmă?! Acum doi ani a făcut un pas oarecum neaşteptat în finala LC, trecând chiar de Real, cu ajutorul consistent al refuzatului Morata. În finală, Barcelona de atunci a fost o nucă prea tare pentru Juve, dar măcar i-a căzut cu tronc un viitor „refuzat”, Dani Alves. Din aceeaşi categorie ar putea face parte şi un Mandzukic, un Khedira, chiar un Higuain. Una peste alta, o potenţială finală Real Madrid – Juventus Torino ar fi una fără favorit cert, adică pasăre rară în ultimii ani. Dacă nu vom înregistra surprize colosale în retur, de asta vom avea parte.

Fiindcă semifinala de Liga Europa dintre Ajax şi Lyon a fost devansată, am încă de astăzi prilejul de a-mi exprima încântarea faţă de acest meci neobşnuit, cu mai multe ocazii de gol decât faulturi! Mi-ar plăcea să văd aceeaşi plăcere nebună a jocului şi la tinerii Viitorului, restul ar trebui să vină de la sine.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Va rezista Bătrâna Doamnă în faţa cuceritorul Ronaldo?.
 Vizualizări articol: 1600 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Va rezista Bătrâna Doamnă în faţa cuceritorul Ronaldo?5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei