Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 mai 2017 - Anul XXII, nr. 100 (6516)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

La Prisaca Dornei

Mașină răsturnată miercuri în curba în care au murit şapte oameni în două tragice accidente

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un grav accident de circulaţie s-a produs în satul Prisaca Dornei, un autoturism în care se aflau trei persoane răsturnându-se într-o curbă periculoasă, peste gardul unei gospodării. Accidentul a avut loc miercuri după-amiază, în jurul orei 17.25.

Un bărbat de 48 de ani, din judeţul Prahova, aflat la volanul unui autoturism marca Renault în care se mai aflau soţia sa şi fiul lor, în vârstă de 25 de ani, nu a respectat indicatoarele suplimentare şi a intrat cu viteză într-o curbă deosebit de periculoasă. El a pierdut controlul asupra direcţiei, iar maşina a derapat şi s-a răsturnat în afara drumului, peste gardul curţii unei case de lângă drum. În urma impactului cu gardul din beton şi tablă, tânărul aflat pe bancheta din spate a maşinii a fost rănit.

La faţa locului au ajuns modulul SMURD al Detaşamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava, care le-au găsit pe cele trei persoane ieşite din maşina răsturnată. După acordarea primului ajutor, tânărul de 25 de ani a fost transportat la Centrul de Primire Urgenţe al Spitalului din Câmpulung Moldovenesc. Conducătorul autoturismului a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, fiindu-i apoi prelevate mostre de sânge pentru determinarea alcoolemiei. În urma cercetărilor, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi distrugere.

 

Accidentul s-a petrecut într-o zonă foarte periculoasă, în care şapte persoane şi-au pierdut viaţa cu ani în urmă

Zona în care a avut loc accidentul este cunoscută ca fiind una foarte periculoasă, pe acest sector de drum având loc până acum cel puţin două accidente grave, în urma cărora şapte persoane şi-au pierdut viaţa. Autoturismul Renault s-a răsturnat miercuri după-amiază tocmai peste gardul casei peste care s-au prăbuşit două tiruri scăpate de sub control, în accidentele deosebit de grave petrecute în anii din urmă.

Un prim accident grav s-a petrecut în acelaşi loc pe data de 30 mai 2013, când un tir intrat cu viteză în aceeaşi curbă periculoasă şi s-a răsturnat cu întreaga încărcătură în curtea aceleiaşi case din Prisaca Dornei. Cei doi ocupanţi ai cabinei autotrenului încărcat cu lemn au murit striviţi de gardul din beton al casei, iar întreaga încărcătură de cherestea s-a prăvălit în curtea locuinţei, ucigând un bărbat şi pe fiica acestuia, aflată într-un scrânciob.

La nici doi ani distanţă, un alt accident grav a avut loc exact în acelaşi loc. Pe 2 aprilie 2015, un tir din judeţul Prahova încărcat cu material lemnos, care nu a mai putut fi controlat după ce a intrat cu viteză în curbă, s-a răsturnat pe cupolă, izbind cu cabina peretele aceleiaşi case. În urma impactului devastator, toţi cei trei ocupanţi ai cabinei tirului şi-au pierdut viaţa.

În urma acestor accidente deosebit de grave, zona a fost semnalizată cu benzi rezonatoare şi indicatoare care anunţă un sector de drum foarte periculos, dar care din păcate sunt ignorate de unii şoferi, cum a făcut şi cel implicat în accidentul de miercuri după-amiază.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mașină răsturnată miercuri în curba în care au murit şapte oameni în două tragice accidente.
 Vizualizări articol: 6224 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Mașină răsturnată miercuri în curba în care au murit şapte oameni în două tragice accidente5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei