Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 mai 2017 - Anul XXII, nr. 100 (6516)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Ilie Năstase ar putea învăţa de la Alain Delon

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Detest reclamele, urăsc publicitatea, mai ales pe aia de la noi, care ilustrează minunat atât prostia celor ce o concep, cât şi calitatea redusă a produselor. Cu toate astea, am contemplat – să tot fie vreo şase-şapte ani de atunci - o reclamă splendidă a unui creator de modă, prea puţin cunoscut pe plaiurile noastre. E vorba de new-yorkezul Michael Kors. Care apărea pe o pagină de revistă, cu trei sferturi din dantură la vedere, susurând candid: ”Sunt un bărbat al femeilor. Dar, spre deosebire de alţi cuceritori, gândul meu e cum să le îmbrac, nu cum să le dezbrac.”

Magnific spus, nu!? Mult mai contează pe lumea asta un om inteligent! Nu ştiu cum, dar parcă se şi cunoaşte că Michael Kors este evreu. Ceea ce şi-a propus în reclamă a reuşit din plin. Până acum, a îmbrăcat femei una şi una. Pe Michelle Obama, pe Catherina Zeta-Jones, pe Heidi Klum. Pe-pe-pe.

E nasol pentru cuceritorii de inimi (de inimi, dar mai ales de corpuri) să îmbătrânească. E cumplit să ajungi să te uiţi în oglindă şi să te întrebi unde şi cum s-a topit ăla care erai până mai ieri. A îmbătrâni cu demnitate e adevărata probă a unui bărbat adevărat. Să nu faci o tragedie că pentru fete – care până mai ieri te sorbeau pe ochi – ai devenit transparent. În cel mai bun caz transparent. În cel mai rău caz, întorc ochii de la tine, fiindcă vârsta nu-ţi iartă aspectul fizic, oricine ai fi tu.

Nu e pentru oricine o asemenea artă. Cere talent, dublat de inteligenţă.

Ilie Năstase nu are aceste calităţi. Ar fi putut învăţa de la Alain Delon, care e doar cu zece ani mai în vârstă ca el. Când eşti tânăr, o diferenţă de zece ani contează. Unul de 11 ani e un mucos, altul de 21 e aproape un bărbat. Dar când eşti bătrân, dacă ai 75 de ani sau 85, tot un drac este.

Năstase a fost o celebritate, care nu a iubit femeile, ci le-a prins şi le-a ”pârlit”. Dar după Delon a oftat toată suflarea feminină mondială. Ambii au ieşit din joc. Delon, demn; Năstase, ca o stârpitură.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ilie Năstase ar putea învăţa de la Alain Delon.
 Vizualizări articol: 6131 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 12 voturi
Ilie Năstase ar putea învăţa de la Alain Delon5.0512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei