Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 mai 2017 - Anul XXII, nr. 97 (6513)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pentru copii şi părinţi

Stradă din Suceava închisă circulaţiei în fiecare duminică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O stradă din municipiul Suceava este închisă circulaţiei rutiere, începând de la finele săptămânii trecute, în fiecare duminică, până la venirea viitorului sezon rece.

Este vorba de strada Calea Burdujeni din zona Parcului Copilului, pentru care a fost dată anterior o decizie de Consiliu Local, prin care, de sâmbătă seara şi până luni dimineaţa, traficul rutier este deviat pe alte străzi, inclusiv autobuzele TPL de pe linia 2, astfel încât zona carosabilă să fie pusă la dispoziţia copiilor şi părinţilor dornici de mişcare.

„Începând cu 30 aprilie, în fiecare duminică, strada Calea Burdujeni din zona Parcului Copilului va redeveni pietonală. De acum, copiii sunt aşteptaţi şi la mişcare cu role, biciclete, trotinete ş.a.m.d.Reamintesc că în parc avem un loc de joacă cu suprafaţă cauciucată, un loc cu aparatură de fitness în aer liber, iar pentru cei care nu se pot desprinde de telefon, avem wireless gratuit”, a declarat viceprimarul Lucian Harşovschi, care a şi iniţiat acea decizie de Consiliu Local, în mandatul anterior.

Parcul Copilului dispune de o minifântână arteziană, dar şi de grup sanitar. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stradă din Suceava închisă circulaţiei în fiecare duminică.
 Vizualizări articol: 6309 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stradă din Suceava închisă circulaţiei în fiecare duminică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rugăminte trimis de
( 2 mai 2017, 12:21:33
Odată cu această ,,libertate” i-am ruga pe domnii consilieri să arondeze și patrule de poliție locală fiindcă până la toamnă și până pe la ora 2 sau 3 din noapte,noi-cei care locuim în blocul cu sala de jocuri și xerox la parter- nu ne putem odihni din cauza găștilor fără stăpân care beau,urlă,fac mizerie(găleți de coji de semințe),dau cu picioarele în coșurile de gunoi,râgâie...fac ca toate animalele și nu poți să le spui nimic fiindcă te înjură și te amenință.Într-una din nopțile trecute m-am adresat telefonic la Poliția Locală în jurul orei 01,30 și ofițerul de serviciu a fost foarte amabil și operativ a trimis un echipaj care i-a determinat să treacă strada de sub geamurile noastre în parculeț.Aș sugera să fie legitimați și amendați dacă este cazul fiindcă ceea ce fac ei înseamnă tulburarea liniștii publice iar dacă ar comite fapte antisociale ai ști de cine să te iei.Nopțile sunt pentru odină și de aceea chiar muncitorii care manevrează ,,geamandurile de plastic” ar trebui să nu le mai trântească de parcă ar avea ciudă pe ele....
2.   Rugăminte 2 trimis de
( 2 mai 2017, 12:35:52
Conform atenționărilor pe care le faceți legate de postări(și mi se pare corect) sper că ziarul doar lecturează și nu cenzurează......(dacă este în slujba cetățenilor);textul trimis de mine este real,civilizat,argumentat..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei